Тези дни времето беше хубаво и успяхме да вдигнем всекидневната. Остава една малка стена.
Пустият сняг не ни изчака...
Grezinski написа: Тези дни времето беше хубаво и успяхме да вдигнем всекидневната. Остава една малка стена.Колега Грезински. Не пишете от къде сте. Но, ако това нещо има проект, направо можете да си поискате парите от проектанта, и да го дадете под съд.
Чираче написа:От Велико Търново съм, интересно мнение имаш.Grezinski написа: Тези дни времето беше хубаво и успяхме да вдигнем всекидневната. Остава една малка стена.Колега Грезински. Не пишете от къде сте. Но, ако това нещо има проект, направо можете да си поискате парите от проектанта, и да го дадете под съд.
Не виждам нищо, което да ми харесва като конструкция. Няма Х връзки за странично натоварване. Прекалено много вертикални опори. Най-горния П профил е неправилно разположен. Най-долния П профил също. Абе, прекалено много забележки. С остатъка от тоя материал ще ти построя още една къща.
Grezinski написа: Хубавото в случая е, че не го правя за да ви хареса на ВасАз ли да се ограмотявам?
Все пак, радвам се, че следиш темата и гледаш в детайли. Продължавай, хубаво е да се ограмотяваш!
Поздрави!
Synthy написа:Някой има ли мнение за къщите от фибростъкло - Glass-Reinforced Polymer (GRP)? Аз се оглеждам в тях, заради по-ниската цена, добрият външен вид (като от лего са - куклeенски), и пише, че са с много добри топлоизолационни свойства. Обаче толкова. Някой нещо да каже за тях?Наистина ли никой нищо не знае за тази технология? То ще се окаже някаква голяма екзотика
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: