Винаги съм се впечатлявал от майсторството на хората от едно време.
И винаги са ми харесвали старите къщи.
Преди година и половина намерих това, което търся-истинска стара къща. Всеки познава усещането, мириса на тези къщи. Намерих я по интернет и я купих в същия ден , в който я видях.
Къщичката е съвсем малка -45 кв.м. Има всичко на всичко три стаи.
Зад нея е имало друга постройка, където направих пристройка с малка кухничка, баня с тоалетна и стая за гости. Отворих врата между двете постройки(старата и новата) и сега стана около 70 кв.м.
Не е много, но за мойте цели (уикенди със семейството и приятели) е идеално.
Далеч съм от финала, но работата е част от цялото удоволствие.
С този пост правя само първоначално представяне на къщичката ми, като от време на време ще допълвам темата със снимки и споделям инфо и проблеми.
И не на последно място, Благодаря на всички от форума, които отделят от времето си да пишат тук, давайки съвети, информация и решения на проблеми, свързани с тяхната компетентност. Тук получих отговори на доста въпроси, които макар и да не съм задавал аз, ми помогнаха много.
Поздрави!
И винаги са ми харесвали старите къщи.
Преди година и половина намерих това, което търся-истинска стара къща. Всеки познава усещането, мириса на тези къщи. Намерих я по интернет и я купих в същия ден , в който я видях.
Къщичката е съвсем малка -45 кв.м. Има всичко на всичко три стаи.
Зад нея е имало друга постройка, където направих пристройка с малка кухничка, баня с тоалетна и стая за гости. Отворих врата между двете постройки(старата и новата) и сега стана около 70 кв.м.
Не е много, но за мойте цели (уикенди със семейството и приятели) е идеално.
Далеч съм от финала, но работата е част от цялото удоволствие.
С този пост правя само първоначално представяне на къщичката ми, като от време на време ще допълвам темата със снимки и споделям инфо и проблеми.
И не на последно място, Благодаря на всички от форума, които отделят от времето си да пишат тук, давайки съвети, информация и решения на проблеми, свързани с тяхната компетентност. Тук получих отговори на доста въпроси, които макар и да не съм задавал аз, ми помогнаха много.
Поздрави!
Прикачен файл
Така беше отзад.
005034332[1].jpg (67.02 KиБ) Видяна 13508 пъти
Прикачен файл
Така беше отзад.
005034135[1].jpg (78.71 KиБ) Видяна 13508 пъти
Прикачен файл
Така започна всичко.
005034090[1].jpg (36.7 KиБ) Видяна 13508 пъти
Прикачен файл
Така започна всичко.