Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
nicky_design - специалист
Разработвам проект за селски туризъм,но инвеститорите държат всичко да е екологично чисто.Възможно ли е това?
krasiorocknroll - специалист
Трябва ти добър дърводелец,който да познава селските къщи и няма да има проблем :wink:
Трето поколение дърводелец съм,така че мисля че няма да има проблем,правил съм беседка от кирпич преди много години,но на селото където ще го правя още има хора запознати с технологията по правенето на кирпич.
velsi - Почетен майстор
Добре де, защо точно кирпич?! Тухлите и варта не са ли екологичен материал?
Palawnik - специалист
Като идея за развлечение на туристите. Нека си плащат за това да правят кирпичени тухли ;):)
Единственото условие на инвеститорите е ясно-кирпич,дърво,но не лакирано и български бит от началото на миналия век.За парите който става въпрос трябва да се съобразя,нали?
Това също е идея да се пооцапат ингилизите,но при втората серия къщи.
peshev-ko - специалист
Ники,какво стана с проекта?Сподели,моля те,че живо ме интересува!
n.nikoloff - специалист
nicky_design написа:
Единственото условие на инвеститорите е ясно-кирпич,дърво,но не лакирано и български бит от началото на миналия век.За парите който става въпрос трябва да се съобразя,нали?
В този случай дървото трябва да е широколистно, но сигурно го знаеш...
Колега Николов,запознат съм с това изискване.Намерил съм дъбови талпи за целта с добро качество.да знаеш случайно,откъде мога да си набавя каменни плочи за покрива.Понеже съм решил моята къща от кирпич да бъде прототипа по който,ще правя останалите.

Тема "Къща за селски туризъм от кирпич и екоматериали." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: