Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Deo-x - специалист
--
Последна промяна от Deo-x на пет окт 09, 2009 6:11 pm, променено общо 2 пъти.
pipbel - майстор
A ти защо не пуснеш снимки ?
Така ще ориентираш по-добре компетентните тука да ти дадат подходящ съвет
housedoktor - майстор
Кажи ми първо какви са стените и колко е дебелината им.Също и размера на гредата в момента и най добре снимка
Deo-x - специалист
--
Последна промяна от Deo-x на пет окт 09, 2009 6:04 pm, променено общо 2 пъти.
Matchless - специалист
Колко много може да се напише по темата...И всичко ще е правилно,но в твоя случай може да е неподходящо...Значи може да сложиш подпори на главната носеща греда,но може да не искаш колони разни из стаята,пък и може да е изгнила или изметната гредата,знаем ли...Може да се набият метални винкели в стените,достатъчно дебели са,но тавана ти може да "падне" и да стане много ниско помещението...Варианти хиляди-едно най-добро решение...За да не те объркаме с много различни предложения най-добре пусни снимки:)
housedoktor - майстор
Много често по- добро решение е с паралелна метална греда с Н профил.Но без подробни снимки не мога да дам съвет
silllveto - Майсторица
Като стана въпрос за вида на профилите, бих искала да използвам темата да попитам - при поставяне на такава П-образна консрукция на място на стена за оформяне на свод, какъв профил е най-удачно да се ползва? П, Н или затворен?
silllveto - Майсторица
Мерси. Не ми стана много ясно, но това, което разбрах е, че хубаво да има подсилващи елементи. В този смисъл, значи ли, че по-добрият избор са Н-образните. Но пък там пренасянето на тежеста не е ли различен от показания начин? И разни други неща си мисля, но по-добре да спра да пиша глупости ида чакам готов отговор :?
Deo-x - специалист
--
Последна промяна от Deo-x на пет окт 09, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.

Тема "--" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: