Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
kol-4o - специалист
Здравейте!Интересува ме,как се закрепват плоскостите от EPS върху дървените от OSB,лепене(предварителни грундиране),или направо коване.Не разбрах на къщите на Явор как се процедира!Пък и е показано готово.
stenmark - специалист
Според мен може да се монтира с монтажна пяна за изолации.
n.nikoloff - специалист
И аз не знам Явор как го прави, но за целта си има специално акрилатно лепило (в Германия откриха, че циментовото лепило е нещо вредно и минаха изцяло на акрилатно такова). Ако те интересува - на ЛС ще ти дам координати на вносителя.
rulom - модератор
Бе аз откога ви казвам, че тоя Явор е голяма работа :-D даже и лепилото му е голямо, никому неизвестно............е затова са службите за промишлен и индустриален шпионаж :cool:
Мъжете в черно могат да се маскират в зелено и сливайки се с природата да разгадаят екотайните на екостроителството :-D
n.nikoloff - специалист
rulom написа:
Бе аз откога ви казвам, че тоя Явор е голяма работа :-D даже и лепилото му е голямо, никому неизвестно............е затова са службите за промишлен и индустриален шпионаж :cool:
Мъжете в черно могат да се маскират в зелено и сливайки се с природата да разгадаят екотайните на екостроителството :-D
Забавно... Просто човека рядко влиза в нета, а аз нямам много инфо, за да споделя..
stokie - специалист
rulom написа:
Нарича се научно техническо разузнаване.

Едно нещо не е ли хванато с винтче или ковнато с пиронче нищо не става.
rulom - модератор
stokie написа:
.........
Едно нещо не е ли хванато с винтче или ковнато с пиронче нищо не става.
Де да знам вече :? може и да има някакви екопирони :? ...ма на ЛС ще ни дадат координатите на вносителя......щото, нали, вече ептем ще замяза на реклама :-D ако ги пуснат тук :-D
stokie - специалист
Екобутилки и екоторбички съм срещал, но за екопирони?! Ще чакаме на лс дано да е скоро.Но като цяло се губи концепцията от екоматериалите в стрителството тъй като тяхната главна цел е да се разлагат с времето в околната среда, та така колко ли време ще издържат нашите екокъщи :? , предполагам един средноаритметичен човешки живот?
kokopi4a - специалист
kol-4o написа:
Здравейте!Интересува ме,как се закрепват плоскостите от EPS върху дървените от OSB,лепене(предварителни грундиране),или направо коване.Не разбрах на къщите на Явор как се процедира!Пък и е показано готово.
разгледаи тук и виж как съм го правил аз. http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=60
до сега няма никакъв проблем.

Тема "EPSплоскости върху OSB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: