Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stenmark - специалист
Чудя се да ли да правя основите на къщата.Ако започна сега само тях ще успея да направя,защото всичко ще е направено само от мен.Нямам желание да плащам за елементарен кофраж на ивични основи, а да се смята върху цялото РЗП.Опасенията ми са за зимата да ли може да им повлияе нещо?Благодаря предварително за мненията.
silllveto - Майсторица
Може да ги направиш. Да не забравиш да оставиш да стърчи арматурата на колоните. Нея може да завиеш с найлон.
stenmark - специалист
silllveto написа:
Може да ги направиш. Да не забравиш да оставиш да стърчи арматурата на колоните. Нея може да завиеш с найлон.
То фусовете за колоните са 1.7м така че за това е о.к. П.П. Извън темата: Винаги когато има твое мнение съм доволен,защото ще слушам Бон Джоуви!
kuuuuuul - майстор
Изобщо не се чуди още сме лято,докато дойде зимата може и етаж да вдигнеш,а и всички се надяваме на циганското лято.
единак - специалист
Нищо не ти пречи, прави ги. Освен това, ако причината за евентуално забавяне в изпълнението е само това, че ще ги правиш сам/а не например време и пари/ най-вероятно ще успееш да вдигнеш и един етаж докато дойде зимата. В смисъл, не е толкова сложно и като знаеш какво да правиш става бързо.

Тема "Моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: