Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
papogai - специалист
Здравейте Майстори! Налага се да измажа тавани със неравности от платната около 1-2 сантиметра .Моля дайте препоръки със какво да измажа със хоросан или със гипсова замазка.
rockwall - майстор
неравности 2 см ??!! :? :shock:
Стефан - майстор
Може и да не е правилно, но аз бих го измазал с "по-блажен" хоросан, в който има и малки цимент. След това с гипсова шпакловка.
тонито - специалист
Стефан написа:
Може и да не е правилно, но аз бих го измазал с "по-блажен" хоросан, в който има и малки цимент. След това с гипсова шпакловка.
а преди това няма ли да грундираш???
П.С>колега платната мазни ли бяха?Грундирай зада нямаш дертове.грунда не е толкова скъп:)
Dain - специалист
Аз пък ти препоръчвам да му удариш един гипсокартон и да забравиш за случая.Успех.
jakuzi - специалист
papogai написа:
Здравейте Майстори! Налага се да измажа тавани със неравности от платната около 1-2 сантиметра .Моля дайте препоръки със какво да измажа със хоросан или със гипсова замазка.
И аз имам един такъв таван (от 1992 год. когато се използваха тези стандартни платна 0,5х1,00 м) все още не съм му заделил парички и време,но мисля че по удачно е конструкция,вата,ГК и т.н. Но нека по опитните да кажат.
miroslav_kn - специалист
На мойта къща е така щото платната бяха криви. Конструкция , вата и гипсокартон е най - добре ,зашото имаш и изолация едновременно с правия тава.
papogai - специалист
Благодаря ви за съветите и още нещо как се казва грунда за бетоновия таван
laki1968 - специалист
papogai написа:
Благодаря ви за съветите и още нещо как се казва грунда за бетоновия таван
казва се грунд за бетон :-D бетонконтакт

Тема "хоросан или със гипсова замазка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: