Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Nuvolari - помощник
Моля за съвет - изкъм да си направя малко бунгало и за стени смятъм да използвам влаго устоичив гипсо къртон. Възможно ли е , колко пласта да сложа ,каква мазилка да използвам. Гипсо къртона вообще подходящ ли е .Моля помогнете
evgor - напреднал
Зъщо ни използвъш зъ стини вместу влаго устоИчив гипсо кЪртон,някъкви дървини плоскусти.Щи ти йъ по-лесну,слагъш си малку ватъ мижду тях и си гутоф.Гипсу кЪртонъ йъ пудхудящ зу бани,за тва бунгалу ни знам дъли щи ти свърши рабутъ.АААА,забравих,за бунгалуту ни трябвъ саму плоскусти,трябва и АКЪЪЪЪЪЪЛ,а къту ти гледъм пръвуписъ,нямъш излишък...

П.П-Прилагам и малко букви,дано да им намериш правилното място:
АБВГДЕЖЗИЙКЛМНОПРСТУВХЦЧШЩЬЪЮЯ
Nuvolari - помощник
Неизкъм съвет за правописа.
Аз след като сложа гипсо къртона смятам да замажа с някъкъв вит замаска че да несе разпадне гипсо къртона
Стефан - майстор
Никой не иска да общува с олигофрени. Още повече, че мислиш останалите за такива. На всичкото отгоре, и съвет искаш от тях. Едва ли някой повече ще си направи труда да ти отговори.
dito - специалист
Напротив, аз ще му отговоря.
Впечатлен съм от трите ти правописни грешки в думата Неизкъм.
Моля модераторите да пренесат темата в раздел "Не е за вярване".
8180 - майстор
Колеги,
Прави сте!

Въздържам се малко, въпреки че бих го затрил направо, САМО защото едва от днес е при нас. В "Електротехника" е писал малко по-добре.

Nuvolari,
Много ще ти е трудно да общуваш с посещаващите този Форум на избрания от теб език.
Опитай срочно да си инсталираш някакъв коректор и си поправяй постовете, според указанията му. В Компютърния раздел имаше писано поне за Мозилата, а в Говорилнята най-горе са няколко теми за правописа.
Вземи мерки - ще ти е полезно не само заради Форума.
Много си зле (съжалявам) и не се опълчвай срещу колегите - В ТЕБ е проблемът.
тонито - специалист
Стефан написа:
Никой не иска да общува с олигофрени. Още повече, че мислиш останалите за такива. На всичкото отгоре, и съвет искаш от тях. Едва ли някой повече ще си направи труда да ти отговори.
стефо не с рога де.неможе така :lol:кой ти дава право да наричаш некой ологофрен?кой ъи дава прао да обиждаш??защо нямаш бан???
rockwall - майстор
до нас преди година 2 направиха една такава постройка, измазаха я, боядисаха я и си беше много добре до първите дъждове

тази година я направиха от тухли и вече може би няма да им се налага

а колкото до правописа - ако имаш мека клаватура, сигурно ти се е прецакала някоя схема от прегъването

Прикачен файл

silicon-keyboard.jpg
silicon-keyboard.jpg (42.33 KиБ) Видяна 3125 пъти
Nuvolari - помощник
Далеч съм от мисълта да обиждам някои извинявам се за правописа и ако съм обидил някого .Според мен всеки прави грешки можеби трабва да сме по нисходителни .Защото както виждате деца се обиват за някъкви глупости.Благодаря на rockwall за КОментара и наблюдението. Благодаря.

Тема "За какво може да се използва влагоустоичив гипсо картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: