Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Yulian - напреднал
Някои може ли да ме насочи към фирми, които предлагат материали за изолация на плосък покрив/топло, хидро изолации и пароодвеждащо/? Те сигурно са много но мене ме интересуват на средна цена и проверени. Благодаря предварително. :) :) :)
torbalan - Дървен философ
Метекно предлагат сандвич панели, с които може да се направи плосък покрив...

ако такъв вариант те устройва - мога да ти кажа приблизително какви са им цените...
Yulian - напреднал
Дай цени и координати, пък ще помислим. Благодаря за сега.
Последна промяна от Yulian на чет окт 15, 2009 1:11 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
Аз ползвам Monoroof Feltpaper произведени от Метекно Плевен
телефона им е 064 804 390

дебелината е 30мм (ако искаш може и по-дебел)
от едната страна е ламарина, от другата - черна хартия, а по средата - полиуретанова пяна...
ако се прави плосък покрив - монтира се с черната хартия нагоре, а след това се прави хидроизолация...

цената на панела е горе-долу 26 лева... освен това трябва да се предвидят разходи за конструкцията отлолу, върху която ще легнат панелите (напреко на панелите трябва да има греди, върху които панелите да легнат, на разстояние около 135 см.)

върху панелите може да се ходи спокойно...
Yulian - напреднал
Всичко е много прекрасно, но аз се извинявам не споменах, че ще се ходи отгоре и това което се полага трябва да издържа на натоварване. :)
ArturDent - Почти Безобиден
Направо ме убивате с тия плоски покриви.
В случая със сигурност е оправдано, щом ще се ходи по него.
Но има хора, които си мислят, че ще спестят някой лев от покрив. Ама като се почнат едни течове, хидроизолации,след 5 години пак течове.... цял живот проблеми. Ние не живеем в Тунис или Либия, че да правим плоски покриви.
Юлиан, ивинявам се за спама, сигурно при теб е някаква тераса, под която има помещение.
Yulian - напреднал
torbalan ,много благодаря за инфото ! сега в София тече някакво Стройко и ще се опитам да намеря щанд на фирмата, за да видя продуктите им.

Тема "Фирми, които предлагат изолации за плосък покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: