Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
mulltex - помощник
Здравейте на всички - тъй като съм пред голяма дилема - някой може ли да ми даде приблизителна цена:

- всички разрешения, копаене на основи, наливане на плоча 120кв метра на кота 0 за 2 етажна къща - на абсолютно равно место в пределите на град Пловдив. Под самата плоча няма да има мазе - ще бъде вдигната на около 20см от пръстта наоколо. Няма да се слагат нито колони, нито стени!

- прекарване на ток, вода - права обратна вода до спомената плоча в предишната точка - всички тръби и далекопроводи преминават на улицата пред парцелът - въпросът е таксите за свързване...? Колко би струвало копането в асфалта и тръбите (разстоянието е приблизително 15 метра).

- каква би била цената на построяване на масивен гараж - 15 кв метра с тухли и на бетонна плоча на покрива пак в същия парцел.

- Бихте ли препоръчали (може и на лично съобщение) добра фирма в Пловдив, която би могла да извърши груб строеж - само основи, стени и замазка отвън - без нищо повече?
Поздрави.
mitaka_vk - специалист
mulltex написа:

- прекарване на ток, вода - права обратна вода до спомената плоча в предишната точка - всички тръби и далекопроводи преминават на улицата пред парцелът - въпросът е таксите за свързване...? Колко би струвало копането в асфалта и тръбите (разстоянието е приблизително 15 метра).
Би ли уточнил какво имаш в предвид права и обратна вода? Май е нещо като AC-то/DC-то, ама ми се чини че е нещо по различно май :-D
mulltex - помощник
Питейната вода и канализацията да бъде прекарана до налятата плоча. Това имам в предвид.

Тема "Цена на бетонна плоча" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: