Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
rumeniak - специалист
OK
Последна промяна от rumeniak на ср сеп 22, 2010 8:40 pm, променено общо 2 пъти.
KIBRIT - специалист
Защо банките категорично отказват финансиране на такъв тип строителство ?
Pooh - майстор
Да не би да финансират някой друг тип изобщо???
Според мен банките чуят ли думата "строителство" и автоматично превключват на "Довиждане" :wink:
Leon - специалист
rumeniak написа:
.............

За повече въпроси на ЛС или skype: rumeniak
1. Какъв е смисълът на темата, ако въпросите ще са на лични?

2. Не трябва ли темата да бъде в:

http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=55

:?
Илиян Илиев™ - майстор
На лични е по-лесно да "надъхаш" някой евентуален клиент. Още повече, ако загатнеш няколко плюса за да го привлечеш на лична среща.

Обсъждане в тема си е друга бира. Все се намира някой с неудобни въпроси изтъкващ минуси и намаляващ шанса за продажби.

Тук май се цели повече продажба, отколкото споменатото безплатно обучение на мераклиите да строят сами.
rumeniak - специалист
За мен няма неудобни въпроси!!! Срещам само противници което ме радва, защото така темата ще има смисъл. До колкото къде да се намира темата е решение на модераторите.
Leon - специалист
Илиян Илиев™ написа:
...................................
Тук май се цели повече продажба, отколкото споменатото безплатно обучение на мераклиите да строят сами.
Безплатно е само сиренцето в капана (за наивници) !!!

:lol:
ebahti - майстор
koлко блокчета отиват в 1 м2 -и каква им е цената.....и армира ли се допълнително или некви скоби гледам има играят ролята на такава-и те колко пари са??? надявам се да си ми схванал мисълта че като се чета и аз трудно се разбирам :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Абе нямаше ли миналата година една такава тема ? Имаше със сигурност и то от същия автор.

П.П. Забелязвам и клакьори, дано не е така!
maik написа:
Цени, цени , цени! Това вълнува всеки, който иска да си има собствен дом! Всеки си знае, желания и възможности, но аз който от повече от година следя технологията http://ibt.bg, вече мога да препоръчвам смело на всеки,който иска да има къща тя да бъде по тази технология. За тези 16-17 месеца, видях много.Видях как се строят къщи от по 300-350 м2 за 3 месеца и хората влизат да живеят в тях.Видях,как къщи от по 220 м2 се отопляват с пет киловата.Видях учудени топлотехници, защото без каквито и да е допълнителни мерки,тези къщи се отопляват с по-малко от 10 Вата на м3.Видях и цени.
Напълно завършена -готова да се нанесеш,струва 380-400 евро на м2.
Качеството е феноменално!!!
Iliev Labs - специалист
Не сме противници, поне аз не съм.
Но не ме интересува цяла къща.
Не ме интересува дограма, гипсокартон и подово.
Не ме итересуват ЕЛ и ВИК.

Интересува ме само цена на блокче.
Колко блокчета в квадрат и т.н.

То се оказа еб..хти тайнствената система!
Ако до две години не я забранят по някакви причини, пазара ще се наводни. Ако пък ли не, значи не си струва.

А ти бегай да рекламираш другаде, щото тука дразниш, с това си отношение.

Тема "Строеж на къща от ICF (изолиращ оставащ кофраж)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: