Здравейте ,грубото строителство е готово и след около месец идва ред на покрива ,но понеже ще го правя аз поради липса на средства изникват някои въпроси за изработката като:
1 как се снаждат ребрата и столиците
2 Има ли някакъв чалъм за нареждане на ОСВ плоскостите с какво се закрепват към ребрата и снадките трябва ли да са върху ребро
3 Улуците мога ли да ги сложа по късно
4 Около комина как се прави и може ли да се направи по късно
5 по наклона от страни трябва ли даима нещо като бордюр
Забравих да кажа че покрива ще е двускатен около 150 квадрата със ОСВ и битумни рола с посипка(забравих как се казваха)и това е мансарден етаж ,крайните столици са 10/5 средните и билната 14/14 като едната средна или ще е дърво със метално ребро или ще е изцяло двойно т, защото минава над две стаи по5 метра и ми дават в средата и на двете попове които аз искам да махна
Имам някаква представа но питам за да не се вкарам в някой кофти филм
1 как се снаждат ребрата и столиците
2 Има ли някакъв чалъм за нареждане на ОСВ плоскостите с какво се закрепват към ребрата и снадките трябва ли да са върху ребро
3 Улуците мога ли да ги сложа по късно
4 Около комина как се прави и може ли да се направи по късно
5 по наклона от страни трябва ли даима нещо като бордюр
Забравих да кажа че покрива ще е двускатен около 150 квадрата със ОСВ и битумни рола с посипка(забравих как се казваха)и това е мансарден етаж ,крайните столици са 10/5 средните и билната 14/14 като едната средна или ще е дърво със метално ребро или ще е изцяло двойно т, защото минава над две стаи по5 метра и ми дават в средата и на двете попове които аз искам да махна
Имам някаква представа но питам за да не се вкарам в някой кофти филм