Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
kukuchev63 - специалист
здравейте.може ли някой да ми каже колко ще ми струвада си построя къща 70 кв м на един етаж с каратаван :axe:
peter_m - специалист
kukuchev63 написа:
здравейте.може ли някой да ми каже колко ще ми струвада си построя къща 70 кв м на един етаж с каратаван :axe:
Много :axe:
kukuchev63 - специалист
peter_m написа:
kukuchev63 написа:
Много :axe:
примерно 30000лв
Dewalt - специалист
С това питане като че ли няма да получиш много инфо.
Конкретизираи за да е по лесна сметката.
Има доста грамотни хора в форума които могат да ти помогнат и напътстват.
Може и наи добре ще се смята ако имаш скица или някакъв залегнал тип и визия.
Успех в начинанието.
kukuchev63 - специалист
30000 лв могат ли да стигнат [-X за груб строеж 25 кв хол спалня 12 кв баня 4 кв кухненски бокс 8 кв
Последна промяна от kukuchev63 на нед яну 30, 2011 12:21 pm, променено общо 1 път.
peter_m - специалист
Почни първо с местоположението, имаш ли имот, виза, скица, план, предварителни договори за ток и вода ... бригада ли ще ползваш, майстори ли, фирма ли, сам ли ще я правиш, до каква степен на завършеност питаш за цената (груб строеж, до ключ, с мебелите) ...

Стара форумска поговорка: Помогни си сам за да ти помогнат и съфорумците.

Иначе добре дошъл във форума :partyman:
kukuchev63 - специалист
за сега имам само един декар двор мисля да се справя сам и помощ от приятели
ebahti - майстор
Глей тука,под 20000лв ми излезе грубия строеж с покрива барабар,ама си я правих почти сам,плащал съм само за багер и общи работници.После идва по големо харчене viewtopic.php?f=47&t=17013&hilit=%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+6+%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86%D0%B0
Последна промяна от ebahti на нед яну 30, 2011 12:33 pm, променено общо 2 пъти.
kukuchev63 - специалист
но за колко кв
:partyman:
peter_m - специалист
Извади 5000 (грубо) първоначално още преди да си помислил да почнеш каквито и да е строителни работи. За виза, скица, проект, ток, вода ... и няколко месеца чакане.

Тема "къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: