Здравейте, предстои ми строеж на къща - сега още се действа по статута на земята, но скоро ще приключат нещата. За да не се губи време после ми се струва, че е време да се заема с архитектурата - и това ми е въпроса: Можете ли да ме ориентирате какви са актуалните цени за проектиране (включващо всичките части 1. AРХИТЕКТУРА , 2. КОНСТРУКЦИИ
3. ЕЛЕКТРО , 4.ВИК , 5.ЕНЕРГО-ЕФЕКТИВНОСТ , 6. ПБЗ(план за безопасност и здраве) , 7. ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ , 8. ОВК) и ако имате предложения за проектантско бюро.
Понеже е от значение местоположението на имота - става дума за Костинброд, парцела е равен и няма да има никаква подземна част - ивични основи и два етажа нагоре, РЗП - 200-240кв.
3. ЕЛЕКТРО , 4.ВИК , 5.ЕНЕРГО-ЕФЕКТИВНОСТ , 6. ПБЗ(план за безопасност и здраве) , 7. ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ , 8. ОВК) и ако имате предложения за проектантско бюро.
Понеже е от значение местоположението на имота - става дума за Костинброд, парцела е равен и няма да има никаква подземна част - ивични основи и два етажа нагоре, РЗП - 200-240кв.