Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
svetlifen - напреднал
Здравейте всички, редовно следя темите, не коментирам често, защото не съм компетентен по всички въпроси. И минавам към проблема: става дума за етаж от къща, на който правихме основен ремонт и лека -полека стигнахме до входната врата. Сега има дървена каса с врата, които ще махна изцяло, понеже е над 40 год и мн изгнила. Нямам много пари ( до 350 ) лв. и си търся някаква метална врата. Обиколих доста фирми в Перник ( за там става дума), но или е скъпо, или боклуци. Много моля, ако някой е от района и може да ми препоръча фирма или частно лице да ми направят входната врата, ще съм много благодарен за помощта.
Smarin - специалист
Имай едно на ум за металните врати ,ако се огрява директно от слънцето се случват разни неща , ако пък и е с фолио цирка е пълен :) стават едни цепки абе красота
svetlifen - напреднал
Ами, вратата е на западната страна, а етажът е първи. грее слънце на залез и то има гараж на комшиите в съседство и няма да е проблем
за 350 лв хубава метална врата няма да намериш защо не сложиш дървена масив
torbalan - Дървен философ
350 са малко дори за средностатистическа дървена (или от каквото там дойде) входна врата...

отделно, че да се хвърлят пари за метални врати е пълна глупост...
svetlifen - напреднал
Винаги съм знаел, че парите са малко за каквото и да било, просто нямам повече, аискам да я сменя до края на март, наложително е по много причини, затова питам, ако някой има идеи да предложи. За масив дървена съм гледал на няколко места, но те не са ли по-скъпи?!
sasho 28 - специалист
Намери познат с електрожен,който има елементарни умения по заваряване и ще се включиш,дори ще останат за касова брава нисък клас.
svetlifen - напреднал
Благодаря много за сайта, аз тази фирма я знам, но когато беше на един друг адрес, после се преместиха и им изгубих диритите, имах им стария телефон. Др. седмица ще отида да видя на място какво ще ми предложат!

Тема "Външна врата на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: