Дойде време да се подменя целия покрив на къщата(дъски, греди и т.н.). Изниква въпроса с какво да се направи, така че да издържи поне още 50 години. Четох доста из форуми и реших да изброя няколко от вариантите, на които съм попаднал, и някои които на мен, и на баща ми са ни хрумнали, а пък се надявам, вие като специалисти да споделите, кой от тях би бил най-удачен. Покрива е приблизително 120 квадрата. Прилагам и примерна снимка, понеже не знам как да го обесня.
1. Греди и дъски напоени с двигателно масло + нафта, воалит с посипка (Зластоизол - руски. В магазина аз, баща ми и продавача се опитвахме да го скъсаме, но успяхме,
останалите се късаха без голямо усилие) + керемиди.
2. Греди, водонепромукаем шперплат, воалит с посипка.
3. Греди, дъски, слънчеви батерий. (нямам идея за цената още не съм питал)
4. Греди, дъски, ламаринени керемиди. (керемидите са към 7000)
Опа забравих и улуците.
Очаквам вашите мнения и съвети. Някои ако е имал досег с този руски воалит(има го изработен от два вида материали: от единя вид се къса, като останалите на пазара, а в другия си вариант няма късане, а и посипката не се рони) нека сподели.
1. Греди и дъски напоени с двигателно масло + нафта, воалит с посипка (Зластоизол - руски. В магазина аз, баща ми и продавача се опитвахме да го скъсаме, но успяхме,

2. Греди, водонепромукаем шперплат, воалит с посипка.
3. Греди, дъски, слънчеви батерий. (нямам идея за цената още не съм питал)
4. Греди, дъски, ламаринени керемиди. (керемидите са към 7000)
Опа забравих и улуците.
Очаквам вашите мнения и съвети. Някои ако е имал досег с този руски воалит(има го изработен от два вида материали: от единя вид се къса, като останалите на пазара, а в другия си вариант няма късане, а и посипката не се рони) нека сподели.

Прикачен файл
exam roof.jpg (112.66 KиБ) Видяна 12864 пъти