Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ferrari4456 - специалист
Трябва ми нещо ,като плот от гранитогрес за по прозореца и вратата на терасата.Трябва да е 18см широк и 1,40см дълъг.За вратата на терасата 32широк и 60см дълъг.Трябва ми нещо бежаво.Някой правил ли си е такива неща за да препоръча човек и горе долу цена.
ebahti - майстор
за Маранело Италия ли ти требва човек?Да правили сме первази и цокли-цената- от 5лв. нагоре за л.м. Според човека и изискванията.....
ferrari4456 - специалист
Аз съм от София.Приятел си купи за офиса и каза размери и му ги направиха.Той после си ги залепи с монтажно лепило.На мен ми трябват само за красота ,отдолу всичко е шпакловано.
Може ли сайт.Аз искам нещо с извивка утре вечерта ,ще ходя и без тва до там ще взема точните размери и ще драсна едно проектче.Ти фирма ли си или човек който ги поставя. :?
Благодаря за отговорите. :)
stenmark - специалист
ebahti
Се Е....А с теб.Обикновено това са гранити и са с различни цени,но са скъпи.Режат се от големи плочи.Щом си от София значи има сигурно на много места да предлагат.Аз се сещам например до централни гробища.
VLADO66 - майстор
Варианти са изкуствен гранит и варовик.
ebahti - майстор
stenmark написа:
ebahti
Се Е....А с теб.Обикновено това са гранити и са с различни цени,но са скъпи.Режат се от големи плочи.Щом си от София значи има сигурно на много места да предлагат.Аз се сещам например до централни гробища.
Не се ебавам,предполага се че щом иска гранитогрес-ще си го купи.Аз казвам цената за рязане и монтаж :idea:
stenmark - специалист
Браво до сега не бях чувал за гранитогрес дълъг 1.4м :?
marmoz - специалист
Най-новият гранитигрес е с размери 1м/3м с дебелина 3мм с оринтировачна цена 130лв на кв.м италиански :)
ebahti - майстор
stenmark написа:
Браво до сега не бях чувал за гранитогрес дълъг 1.4м :?
Уйчее,то има цокли дълги и по 50м,ама това не дзначи че са направени от 1 плоча :wink:

Тема "Гранитогрес..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: