Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Някой има ли мнение и наблюдения върху моторен трион Щил 181 за домашни цели мисля, че ще върши работа? Някой ако знае нещо нека да сподели :-D
mcm - специалист
Пролетта си взех такава резачка. Взех и верига за сухо рязане. Нарязъл съм около 6-7 кубика сухи останали от години дърва. За домашни цели е идеална, икономична, лека и много добра работа на мотора. Но преди да започнеш работа прочети упътването което дават с нея, вземай само двутактово масло на щил, а за смазването на веригата ползвай предписаното в упътването масло. Никога не ползвай отработено двигателно масло.
complast - специалист
Купих си такъв октомври месец.С него добих над 40 кубика цер в гората и още толкова нарязах на 30см.Златна машина!
Икономична-мирише бензина.Много ВАЖНО: само с остри вериги и фирмени консумативи.
Ами имате ли проблеми с прокапване на маслото от маркучето и омазване на машината дори когато машината не работи? :-D
BERIYA - напреднал
За любителски цели е добра, комшия има такава, доколкото се сещам имаше проблем със картерните газове (нещо и се запушило), това си го спомням защото му трябваше спешно резачка и се наложи да му услужа с моята MS 260, моята я хареса повече :-D
swissmad - специалист
Взех и верига за сухо рязане
Това пък какво животно ще да е??? :?

Иначе по темата -рязал съм с MS 180 и MS 181(новия модел на 180-ката)-разликата която усетих е ,че 181-цата работи малко по-шумно.Иначе и двете са добри за домашно ползване само,че на мене са ми малко лекички-имам чувството ,че подскачат по дървото като режа с тях. :lol:.За кастрене на дървета са идеални.

Тема "моторен трион щил MS 181" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: