• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Здравейте .. искам да попитам някой знае ли как мога сама да си направя тенис корт .. всичко което ми кажете ще ми е от полза .. Благодаря предварително :)
VLADO66 - майстор
Ако може да уточниш настилката може някой да ти помогне :wink:
Mitbull - специалист
И аз съм се интересувал, но така или иначе нищо не съм успявал да намеря като цена. Ще следя темата. Ако някой може да каже какви са вариантите за настилки с цени, ще е добре.
ами предпочитам да е твърда настилка .. но в интернет не мога да открия какво точно трябва да се направи ... мислих си за изкуствена трева но ще ми излезе доста скъпо ..
nikolson - майстор
Ако изкуствената трева ти се вижда скъпа, мисля че другите хич няма да ти харесат. Та, кортовете са клей, цимент, асфалт, винил, трева. Асфалта и цимента се избягват вече, заради наранявания. http://www.petkovm.com/bg/nav/products/ ... nav_prod/3
http://www.planaing.com/
VLADO66 - майстор
Смятам че трябва да се подходи и през призмата на последващата поддръжка-тревата е най-скъпа,следва червения корт.
ами то и тревната и клея искат доста голяма поддръжка .. а при мен играта е любителска .. не съм професионалист нямам и намерение да ставам .. просто искам да играя .. но искам да знам че корта е в нас и когато поискам мога да го направя .. знам че ще ми излезе доста скъпо затова търся някакъв алтернативен вариант .. :)
Caxo - специалист
Ако ти се занимава можеш да пробваш да насипеш 1 педя "хубава" пръст, от тази дето като се опиташ да забиеш мотиката и тя рикушира :-D Ще трябва да си платиш само транспорта... После само ще пръскаш да не никне трева и така... Евентуален проблем може да се окаже, че след дъжд като изсъхне да се напуква. Решението е или навес или някаква арматура...

П.П. Нищо от написаното не е изпробвано от мен, но според мен има някаква надежда да стане. Отдели си няколко кв. м. от двора и експериментирай докато получиш желания резултат :)
Благодаря много за идеята .. мисля да пробвам .. нищо няма да загубя .. така или иначе едва ли ще успея да направя нещо другоо .. :)
a някой ще може ли да ме насочи колко долу горе ще излезе 196 квадрата със цимент примерно .. за да се залее .. това ми е мисълта ..
  • 1
  • 2

Тема "Тенис корт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: