Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
karloveca_ - напреднал
Здравеите!Имам вила около 30 кв.м със свободвн таван,в момента тече процедура по смяна на статута на парцела.Искам да направя разшерение около 50 кв.м със свободен таван интересуваме да трябва да вадя нов проект или трябва кум стария да права някаква добавка имам и ощте въпроси,но нека ми се изясни първо този.Благодаря предварително
VLADO66 - майстор
Твоя случай според мен е по чл.41 от ЗУТ http://www.ka6tata.com/laws/komentari/law/16
cybersas - специалист
Колега, не че нещо, но от заглавието, та в описанието на темата - имаш маса правописни грешки - човек.
Tsilkov - майстор
Да минеш дострояването като "допълващо" по чл.41 както писа Vlado е най-лекия път. Всяка друга документацията ще ти излезне на цена поне 1/3 от притройката.
karloveca_ - напреднал
Благодаря за бързия отг. колкодо до правописа едвали ще го оправя миналомие врвемето.
Сега нямам време да го прочета този закон да се надявам че довечера ще го направя и ако имам още въпроси ще пиша отново Благодаря
karloveca_ - напреднал
Начуно изелсданве дкаовза, че няма занечине в каъкв ред са бкувите в дедана дмуа. Ако пръвата и псолендата са на првиланото мятсо, твоа не пчери на чвеок да чете, тъй ктао ние не чтеем бувка по бвука, а взприъемаме дмумата като цляо.
VLADO66 - майстор
karloveca_ написа:
Начуно изелсданве дкаовза, че няма занечине в каъкв ред са бкувите в дедана дмуа. Ако пръвата и псолендата са на првиланото мятсо, твоа не пчери на чвеок да чете, тъй ктао ние не чтеем бувка по бвука, а взприъемаме дмумата като цляо.
Само че вечер на няколко питиета се чете буква по буква :-D
ferrari4456 - специалист
Аз вечер компютъра го мисля за телевизор ти за четене ми говориш. :mrgreen:
angel_ov - специалист
karloveca_ написа:
Изображение
karloveca_ - напреднал
а проблем ли е че,разшеренито ще е по-голямо от вилата

Тема "Разшеряване на вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: