Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Мерси за помоща
Последна промяна от kosi98 на нед апр 27, 2014 11:17 am, променено общо 1 път.
toni_g79 - специалист
kosi98 написа:
Здравейте предстой ми мазане на 3 стай от нова къща Моля да ми препоръчате на каква машина мазилка да се спра Варо-циментова или гипсова и на коя фирма
http://news.ibox.bg/news/id_312197596 :ugly:
Christo - майстор
Аз ги преброих 8. Може да съм пропуснал някоя.
Препоръчвам ти гипсова мазилка на Кнауф -Булгипс Старт ,а ако желаеш да направиш нещо по-добро а и къщата ти е нова препоръчвам ти гипсова мазилка MP 75 L пак на Кнауф. Пробвано е стана супер, но зависи и кой ще я прави.
vsterev - специалист
А аз съм на друго мнение. Предполагам говорим за груба мазилка. Аз за моята къща си сложих вароциментова на weber. Излезе на същата цена като гипсовата, но за сметка на това има едно основно предимство - здравината, а също така вароциментовата за разлика от гипсовата има възможност да "диша". Цената за полагане с машина турбозол машина е около 5,5 лв на квм. Цената на материала на тон е около 150 лв. без ДДС. Аз лично съм много доволен от резултата и от бригадата, която ми работи.
Майстора ми предложи да ползваме материали на baumit.Цената която ми предложи е 5 лева на квадрат Като ми препоръча Варо-цимент Но се чудя на коя да се спра Baumit Primo 2,Baumit MPA 35,Baumit MPI 25

Тема "Избор на машина мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: