Здравейте! Видях, че има много полезни теми за къщи и сега дойде време да купуваме парцел /УПИ/ в близко село до Пловдив. Хареса ни мястото, то е 612 кв. 30 м на 20.4 м. Парцелът е бил земеделска земя с няколко други парцела и собственика ги е разделил на части и остана само този парцел, който се продава и е най-вътре с вътрешен път от 5м. и още 4 метра път от другите парцели, дефакто вътрешния път е 9 м. Статута е сменен и всеки парцел е със свое УПИ.
На улицата има прекаран водопровод с изкаран червен противопожарен хидрант. Сигурно от него ще се дръпне водата.
Трафопост има пред къщата, която е очертана на скицата към улицата и оттам до нашия парцел е към 150 м. и въпросът ми е дали към този трафопост ще бъдем свързани? Да не стане, така че да бъде другаде точката.
Парцелът е този, който съм отбелязала в зелен цвят. Дали си заслужава да си купи този парцел? Едната страна оградата вече е направена, където има постройки.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения преди да направим сделка и има ли други неща за които трябва да знам и да питам? Разбрахме се до утре да дадем отговор.
Благодаря ви предварително на тези, които ще ми отговорят.
На улицата има прекаран водопровод с изкаран червен противопожарен хидрант. Сигурно от него ще се дръпне водата.
Трафопост има пред къщата, която е очертана на скицата към улицата и оттам до нашия парцел е към 150 м. и въпросът ми е дали към този трафопост ще бъдем свързани? Да не стане, така че да бъде другаде точката.
Парцелът е този, който съм отбелязала в зелен цвят. Дали си заслужава да си купи този парцел? Едната страна оградата вече е направена, където има постройки.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения преди да направим сделка и има ли други неща за които трябва да знам и да питам? Разбрахме се до утре да дадем отговор.
Благодаря ви предварително на тези, които ще ми отговорят.
Прикачен файл
SKIZA copy.jpg (61.88 KиБ) Видяна 2841 пъти