• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
prascho - майстор
привет,

Тъй като съм с дървена дограма се насочвам към хоризонтални щори. Дайте някой съвет за производител. Ползвал съм услуги на "Профилинк", но гледам, че ги няма нещо. В разни луксозни офиси са наслагали "камакс". Те ли са най-убавото на пазара?

При покривните прозорци може ли да се измисли вариант с хоризонтална щора и водачи или не си заслужава. Продуктите на Велукс са скъпички. Дайте препоръка за вид щора. Според характеристиките външната е най-убава, ама струва много. От таблицата следващите са затъмнителна или термо щора. Не ми хареса, че са с водачи. Или е разпъната или свита. Или те зяпат или си я спуснал. Няма междинно положение.

Прикачен файл

Shtora.JPG
Shtora.JPG (72.85 KиБ) Видяна 2387 пъти
Фитилчо - майстор
Прас,

какъв ти е размера на Велукса, да видя в Англия, че тия тука не познават парите :axe:
prascho - майстор
Фитилчо,

Вярно е, една термо щора е 270 лв :sad: . Два са прозорците. Размерите са:

S06 - 114x118
C02 - 55x78
prascho - майстор
А термо щорите на каква цена са там? Нещо не ги скивам.
bulhomes2 - майстор
Що не звъннеш на тия - http://almoda-bg.com/
Производители са, правят доста модели и ще те насочат.
Фитилчо - майстор
Ненам кои са термо, брат....

ровни, че неска нямам време нещо :-D
Фитилчо - майстор
Прас,

сетих се нещо ... мисля, че съ много умен :roll: :lol:

Слагай дистанцирано по един от онея пласмасовите прешленни щори/капаци дет се слагат отвън на прозорците .
Те могат да се затварят наполовина, могат да прозиртат малко светлина или да са напълно затъмняващи....

Ебаси умния съм :mrgreen:

Ето такива:

Изображение
prascho - майстор
Къде точно да го сложа, отпред или отзад :-D.

Не се сещам за тези щори. Вместо Велукса ли говориш?
Фитилчо - майстор
Прас,

прояви брат малко фантизия, ако искаш да минава тънко ....

правиш дистанционери, за да дойде над велуксите, на дистанционерите заваряваш рамка, метална, по голяма от велуксите. Поръчваш такава щора, да влезе във рамката и си ТИ ....

Още повече, шри градушка , пускаш щората и не се притесняваш от нищо :razz:

Така ще имаш нещо, което ще изолира от слънце, с въздух, който минава между него и велукса .... по топлоизолираща от тая, аз ненам да има :cool:

Само не зная колко ти е наклона на покрива, че тея са гравитачни - тоест падат си от тежестта до долу, ама за 600 лева щори велукс, ше турим и пружина ако требе, да ги дърпа :mrgreen:
  • 1
  • 2

Тема "Щори, щори Велукс?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: