Здравейте майстори! От известно време чета форума и съм свикнала напоследък с безкрайния ремонт в къщи да се допитвам за всичко до него, но ето че при нас се стигна до нещо съществено и не мога да намеря, някъде да е писано по въпроса. Ето защо се престраших да попитам за мнение и идеи. Правим си с мъжа ми изолация на къщата. 5 см ЕПС върху тухла. В момента сме на ниво направена шпакловка върху мрежа, но много ни се иска външно да декорираме къщата в стил фахверк. Моля Ви, дайте идеи как би могло да стане това най здраво и разбира се евтино. При нас се родиха в тази посока две идеи - първата е дъски, боядисани в тъмно кафяво да се хванат с примерно десет сантиметрови дюбели през определено разстояние към стената и с тях да се оформи картинката. Другата идея е просто да се нарисуват, но нито ще е по-лесно, нито ще е по-красиво. Проблемът е, че тук при нас духа доста и лично мен малко ме е страх, при един по-силен вятър да не се разхвърчат и дъски и дюбели и т.н. Моля Ви кажете какво мислите, защото не се наемам да започнем с това , преди да съм чула какво мисли специалист.
Прикачен файл
fachwerkhaus01.jpg (22.49 KиБ) Видяна 6040 пъти