Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
jordan7712 - помощник
здравеите пак сам аз за раиграса този петък 6те прави две седмици а още не е покълнал дори а пак постоянно вали,гледам че на места семето е отвън това дали е проблем
Katya - помощник
Проблем ще е, ако го изкълват врабчетата.
Стефан - майстор
Две седмици са много време за поникване. Зависи какво семе си взел, с каква кълняемост. Валира ли след засяването, напръска ли с вода? От много неща зависи!
PIP - майстор
Може да не поникне и още един месец, защото е студено. Дано нямаш проблеми.
Стефан - майстор
За един месец семето може да изгние.
Тани - модератор
Не го слушай Стефан! Той само чете книжки :-D и си мисли че разбира :-D :-D :-D това е моята трева на 20 ден при 25-30 градусова температура! Сега е студено и е нормално да не поникне за толкова време! Моята трева не е започнала да расте още , а не е косена от есента! Нормално е семената да са отгоре , но наистина има опасност от птици и мравки!

Повече търпение!

Прикачен файл

HPIM0290.jpg
HPIM0290.jpg (150.05 KиБ) Видяна 33884 пъти
Стефан - майстор
"Едно си баба/Тани/ знае, и това си бае" - и това съм чел в книжките. Само, че когато бях малък. :lol:
Тани - модератор
"Ще поживеем и ще видим" са казали руснаците! Времето ще реши кой прав и кой крив! Стига jordan7712 да не реши да го разкопае преди това де :-D :-D
Тани - модератор
jordan7712 написа:
ето го райграса

Браво! Ето че е било необходимо малко търпение. Ще те помоля обаче да не пускаш нови теми за райграса , а да пишеш само в тази! Благодаря ти предварително!

Стефане пак ли ще изказваш мнение срещу факт или този път ще търсиш правописни грешки?

Прикачен файл

DSC00183.JPG
DSC00183.JPG (117.65 KиБ) Видяна 33700 пъти
jordan7712 - помощник
искам да ви попитам как мога да го сгъстя.Днес купих още малко обаче незнам как да го засея,нали трябва да се зарови или само се хвърля

Тема "пак райграс/тревна смеска/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: