• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Помогнете, искам да си направя дървено бунгало – 4 на 5 метра. Някой от вас разполага ли с проект за нещо подобно с размери на използвания дървен материал. Благодаря предварително
Тани - модератор
Ако пуснеш още една такава тема
вместо план
ще получиш БАН!

http://www.napravisam.bg/forum/search.p ... thor=stran
zil157 - специалист
Човека иска (и настоява ) да си направи САМ бунгало и търси помощ ,а ти му се стряскаш и го плашиш с БАН.Какво толкова , че е пуснал темата три пъти. Като имаш право "банвай" тия , дето ползват форума за търговски цели , а не да помагат точно на такива ентусиасти , олицетворяващи смисъла "направи си сам" . По-добре го остави и дано някой , за разлика от теб му помогне . ( Аз се опитах , но освен на руски не открих друго, а колегата според мен е доста млад и надали го разбира .)
Тани - модератор
Този форум си има правила , и няма да допусна някой да досажда по сто пъти с един и същ въпрос! Изтрих още такива негови теми , но той продължава ,а най лошото е , че дори не чете какво са му отговорили!!!
Тани аз не виждам какъв проблема аь русна темата в три различни форума
1-НАПРАВИ СИ САМ-защото ще си го правя САМ
2-КЪЩИ-защото бунгалото е дървена КЪЩА
3-ДЪРВОДЕЛСТВО-защото е дървено

Просто съм пуснал темата там където мисля че влизат запознати със това хора.Благодаря на zil157
Тани - модератор
Е добре , че няма да боядисващ апартамента и да слагаш бойлер, защото тогава с твоята логика можеше да пуснеш по една тема във почти всеки форум! Постави се сега на местото на отговарящите . Къде да ти отговорят? Избери си един раздел и питай САМО ТАМ!
rendo - специалист
1-во Кажи колко пари си склонен да дадеш за да преценим кой е оптималния варянт
2-ро Колко Стайно искаш да е ?
3-то Баня ще има ли ?
4-то Твърда ли е почвата отдолу или е мека?
5-то Постройката само през лятото ли ще се ползва или целогодишно за да се прецени каква изолация трябва да се сложи ....
6-то Какво е изложението за да се прецени как и къде да се сложат прозорци или тераса.....
7-о ще има ли тераса ?

Поясни колкото можеш от тези неща за да можем да ти дадем по конкретни съвети.
crez - майстор
Виждам че си нов във форума,преди да пуснеш някоя тема прекарай я през търсачката може вече да има готово решение. Ето ти един линк и после ако те интересува нещо пиши на изпълнителя в лични и ще получиш информация. :? Не ядасвай модератора той се кара ама иначе е пич :)
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1113
Да, нов съм във форума, но споделените до сега мнения не ми дават нужната информация, така че моля rendo, който явно е единствения специалист в случая за помощ. По въпросите отговарям следното:
1. Около 3 000 лева;
2. Две стаи + баня и тоалетна, общата квадратура да е около 40-50 кв.м.;
3. Отдоло ще е с плоча, която още не е направена;
4. Изложението няма значение;
5. Без тераса и ще се ползва само през лятото;

Моля за съвети, всякакви.
Предварително благодаря.
JAMESON - напреднал
Въпроса ти беше за бунгало 4на5 м,а после даваш 40-50 м2.Нещо не ми се връзва аритметиката.Плюс това 3000 лв. за 2 стаи+баня и WC си е направо връщане в соца.
  • 1
  • 2

Тема "дървено бунгало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: