Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект

за или против окачени тавани

Анкетата завърши на пет мар 13, 2009 6:59 pm

80%
да харесвам
45
20%
не харесвам
11

Общо гласове: 56

sasooooooooo - "специалист"
Аз пък ще те уверя,че това прословуто чистене е мит!
Веднъж в месеца или през два се минава или с прахосмукачка или влажен парцал и това е. кое е толкова сложно? :?
leonardo_vd - модератор
sasooooooooo написа:
Веднъж в месеца или през два се минава или с прахосмукачка или влажен парцал и това е. кое е толкова сложно? :?
Точно така.
Master_Kenobi - V.I.P.
leonardo_vd написа:
sasooooooooo написа:
Точно така.
Е, малко ли е? :? И освен това, през тоя месец-два "контейнерчето" за прах си сее микробите и всички други гадости... Нали не чистите пода у вас през месец-два? :shock:

Иначе като визия това таванче е супер! Рядко харесвам такива неща, но това определено е готино! :)
sasooooooooo - "специалист"
Нека те питам така: Над секциите колко често забърсвате у вас? Колкото пода ли? А имате ли килим? Да! Оооо рай за прахоляка и мръсотията!
Жена ми всяка събота чисти, през седмицата пускам прахосмукачка, нямам килими и прахът няма къде да се задържа :lol:
Окачените аз ги забърсвам.
nikimet1 - напреднал
Здравейте,
радвам се че ви е интересна АНКЕТАТА.
Тавана който си направих със семпли цветове на мен лично ми харесва много,надявам се и на вас.

Гласувайте
=D>
nikimet1 - напреднал
takezo написа:
nikimet1, предполагам тази анкета ще отселее до утре най много ако не разберем целта И.

ОЦЕЛЯ МАЛКО ПОВЕЧЕ.

СЪЖЕЛЯВАМ ИСКРЕНО ЗА ПОГРЕШНОТО ТИ МНЕНИЕ.

ПОЗДРАВИ
Стефан - майстор
Още съм далеч във времето, когато ще правя таван на вилата си. Ако тогава все още съм във форума, сигурно ще пусна и снимки. На мен просто ми се налага да правя нещо като окачен таван. Но със сигурност знам, че ще е прав. Не харесвам кичозните изпълнения, които толкова много се възхваляват тук. Просто не преча на никой да ги харесва, или предлага. Всеки с вкуса си за красота, естетика и практичност. И изработката е фасулска работа - сега вече всеки втори е майстор на гипскартоните.

А тази анкета оцеля, защото аз не се намесих, когато бях спамер. :lol:
ohdan - специалист
Здравейте , аз също ще се въздържа от глас , поне за сега, тъй като точно в момента се каня да си правя и се ровя из форумите за мнения и съвети. По принцип от това което виждам поне до сега, има много неща които ми допадат и съм склонен да си направя но, не ми се занимава лично та затова търся майстор. Става въпрос за спалня до 16 кв. В село на 20км. от ПЛОВДИВ :? Ето това е.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13551253
ohdan - специалист
ohdan написа:
Здравейте , аз също ще се въздържа от глас , поне за сега, тъй като точно в момента се каня да си правя и се ровя из форумите за мнения и съвети. По принцип от това което виждам поне до сега, има много неща които ми допадат и съм склонен да си направя но, не ми се занимава лично та затова търся майстор. Става въпрос за спалня до 16 кв. В село на 20км. от ПЛОВДИВ :? Ето това е.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13551253

Майстор си намерих :wink:

Тема "за или против окачени тавани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: