Здравейте, интересно ми е при двойна скара като нямаш УД на първата,как се нивелират 

chapara написа:И какво му е на този таван?Тавана е сбъркан изначално,при избора на разполагане на листовете ГК.Единичната скара на директни окачвачи си е ОК.Но ГК е трябвало да е перпендикулярно на CD-тата със разминаване на фугите.И оттам скарата през 50 см.,атвоята е през 60 см.,което е много.Така е правилното,но ся няма да го буташ,кат е у вас,я....
Моля за мнението на спецялистите,къде ми е грешката,ако има такава,това съм си направил у дома тази зима?[/list]
Pooh написа:Горните CD-та лягат ВЪРХУ UD-то което обкрайчва помещанието и е вече нивелирано.Ще е нивелирано ,ако разстоянието е до 2 м.,ама в тоя случай за кво да правиш двойна скара.На по-голямо разстояние се получава корем и трябва да се нивелира с директните окачвачи.За тая работа хората са измислили лазерните нивелири.
pesho написа:Тавана е сбъркан изначално,при избора на разполагане на листовете ГК.Единичната скара на директни окачвачи си е ОК.Но ГК е трябвало да е перпендикулярно на CD-тата със разминаване на фугите.И оттам скарата през 50 см.,атвоята е през 60 см.,което е много.Така е правилното,но ся няма да го буташ,кат е у вас,я....Тук не си прав - перпендикулярно са си листата. Първо за това погледнах и аз
pesho написа:chapara написа:И какво му е на този таван?Тавана е сбъркан изначално,при избора на разполагане на листовете ГК.Единичната скара на директни окачвачи си е ОК.Но ГК е трябвало да е перпендикулярно на CD-тата със разминаване на фугите.И оттам скарата през 50 см.,атвоята е през 60 см.,което е много.Така е правилното,но ся няма да го буташ,кат е у вас,я....
Моля за мнението на спецялистите,къде ми е грешката,ако има такава,това съм си направил у дома тази зима?[/list]
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: