• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
leonardo_vd - модератор
mehanika написа:
абе таранкоуло ние искаме нещо опростено достъпно кефещо труда ти кво ми сервираш неща които сам не можеш и не усещаш задоволството на трудаси

Mod:edit. Моля без заявдания. На колегата темата е много добра и не я спамете
Айде да си имаме уважението.
The_fan продължавай все така
pesho - специалист
... :? ..ако бях по-умен щях да разбера колко съм тъп...
:roll: The_FAN,тоя те вкисна май...
zmeios - специалист
pesho написа:
The_FAN,тоя те вкисна май...
Аз въобще не разбирам защо отделихме толкова време на някакъв селски сусулек с речник, изобилстващ от турски думи. Темата е за работата на The_FAN, има снимки, тук повечето хора я харесваме много... и толкоз!

А сусулеците са свободни да си вадят хляба чрез облепване на панелки в Обеля с прав картон, на кюфтенца. Декоративното оформление на помещенията най-вероятно е над умственото им ниво...
The_FAN - специалист
pesho написа:
... :? ..ако бях по-умен щях да разбера колко съм тъп...
:roll: The_FAN,тоя те вкисна май...
Изобщо...
то работата е свършена - как да ме вкисне :-D
Да разбере с какъв тип човек си има работа...

По принцип мразя такива - влиза, плюе и бега. В целия форум, не само в тая тема.
Няма градивност, а идеята тук е май такава.
Поне да се аргументира или просто да каже не ми харева - не очаквам само позитиви...

Лео, zmeios, единак... благодаря за подкрепата :supz: :prayer: :partyman:
Dimany - специалист
Невероятно е станал интериора в темата ... погледнах и другите неща в сайта ви ..... мнооого работа сте сваршили и качествено !!!! Винаги сам опитвал да вкарвам на клиентите нестандартни идеи ,но вие ми разбихте главата просто :lцl: , и като идеи и като изпълнение !!! Много се радвам ,че има хора ,като вас да поддържат качеството на работа , че ми е писнало от групички ,дето ходят и мятат прави тавани с 9ка на единична скара , щото им тежи на главите другия , па оставят кривото на нас ,че не им се занимавало :stock1: .... Така де , в момента сам се ограничил да работя само зад компютара и 3d мах-a.. и от време на време стържа венециански , но наистина сам приятно изненадан от добрата работа ! Поздрави на теб и на екипа ти и все така :2thumbs:
PS : пробвай Vray за sketchupa (ako ne si s nego de) :wink:
impreza - напреднал
и аз сега видях снимките и мога само да кажа евала за замисала,испълнението и ефекта,идеално е станало и няма никакви забележки,само си мисля дали го е заболяло главата собственика като е трябвало д си плаща за всичко това. :lol: :lol: :lol: :lol:
rockwall - майстор
че е майсторско изпълнение - две мнения няма - само ми се струва, че дизайнерът е фен на Гауди

много извивки и украси - и всичко това на 1 място -

по снимките виждам неща, които спокойно биха украсили 20-30 апартамента - нещо като саграда фамилия се получава

дано да са минати отгоре със сатен или нещо лачено, че не ми се мисли как ще се бърше праха от всичките тези лавици и рафтчета

хубави са , но ми стои малко неуютно (както имаше мнения и по-горе - леко ми напомня на космически кораб)

...но....вкусове всякакви .... а и не се знае функцията на жилището каква е :) - щом е намесен и г-н ФънШуй :shock: , може да се ползва и за космическа станция

поздрави за изпълнението
явно наистина можете да направите всичко, което може да направи Vray-a :cool: :lol: :? :shock:
svetliopi44 - Чирак...
The_FAN

Има ли боя вече тая красотъ...
Давай да видим ,че ми е интересно ...
nikibi - специалист
Браво, изключително атрактивно се е получило. Интересно ще бьде след боядисването какво конкретно ще стане. Проекта с коя програма е правен и колко време е отишло?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Интериор на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: