Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте, правим ремонт на банята и искаме да сложим окачен таван с лунички и трансформатор. Банята е около 5 квадрата. Каква е нормалната цена на работата без материалите.
Поздрави.
nikibi - специалист
Това са няколко различни операции, какво конкретно Ви интересува.
С една дума колко ще струва цялата работа (всички операции).
Takezo Sensey - модератор
Пратих ти ЛС долу горе кое как се ценообразува и как се смята, щото принципно цените не се коментират гласно, че много често стават скандали . :wink:
nikibi - специалист
Не виждам причина да не се коментират цените за труда които полагаме, даже смятам че е нормално. В края на краищата с това си вадим хляба.
Болшинството от колегите подьржат сайтове с конкретни цени, както си е редно. Смятам че целта на форума е взаимопомощ и подкрепа в някаква форма и не мисля че е правилно да се комерсиализира всичко, дори такьв прост вьпрос. Поради това отговарям конкретно на човека:
1 Труд за ГК конструкция на таван, без доставка и качване на материали - 150,00 лв./ бр. за малки обекти
2 Труд за изграждане на осветителна и-ция и монтаж на 5 бр.осветителни тела - 60,00 лв. общо
3 Труд за грунд,шпакловка и боя - 90,00 лв./ бр. за малки обекти
4 Допьлнително се начисляват и транспортните разходи сьобразно раионьт.
5 Всички допьлнителни идеи, изменения или промени се заплащат допьлнително.
Рекапитулация:
1 При тези цени дневната надница за малки обекти е около 60,00 лв.
2 За подобен обем работа, вложеното време е просто нерентабилно.
3 Подобни обекти се изпьлняват единствено на приятели или стари клиенти на които не можем да откажем.
Takezo Sensey - модератор
'сичкото това му рекох и аз точно в този ред ама на ЛС, че нещо напоследък ... не е за приказка.

Не заработка на квадратура, а надница - демек на ден, за един ден т.к. за толкова ще го направиш щото има много заигравки в баните и като се озърнеш и деня си отишъл.
Цената за една баня се начислява на бройка, а не на квадрат. :razz:
MASTER - специалист
Ъъъъъъъъ, 300 лева за баня - мерси много за офертата

Няма да имам скоро таван в банята.

Жената ме врънка от .... години да взема да го направя.

Материали за една баня почти винаги ми се намират даже и в гаража.

Обаче нямам време.

И сега ще мога аргументирано да покажа на жената, че при 60 лв надник ще трябва да отделя 5 дни да се пинкам в банята да сложа лист и половина картон.

Дето няма как да стане към момента, и в обозримо бъдеще
:lol: :lol: :lol:

Аз пък от моя страна също навивам един приятел от ... години да вземе да ми го направи срещу почерпка. Почти съм го навил вече, кофтито е че сме на етапа "почти навит" още от началото на преговорите и от тогава буксуваме на едно място.

Това всичко е напълно сериозно, ако не забравя ще метна една снимка на банята да видите че на тавана съм на замазка и висящи кабели.

И нарочно слагам ... на годините, защото ме е срам да напиша колко са (ако трябва да съм честен става дума за двуцифрено число) :cry:

Тема "Окачен таван баня цена работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: