здравиете! нуждая се от малко помощ за направата на таван.занинажам се с ремонт на двигатели в момента корабни,но не ми е напълно чуждо и строителството.преди около 12-15 год съм работил и в стоителството.дори съм участвал и в слаганете на амстронг и хънтър(ако бъркам с имената да ме извенят специалистите),но не сам работил с гипскартон.прочетох доста материял относно гипскартона и все пак остават някои въпроси на които ще ми е необходимо допълнетелно обяснение.моля за всякакви съвети за които се сещате да ми дадете предварително,за неща които смятате че ще сбъркам,ако не ги знам.като се започне каква да е дебелината на картона,задължително ли се разминават фугите и т.н. тавана ще е на две нива и имам въпрос(ще опитам да кача снимка) та въпроса ако направя първото ниво как да прекрепя вторият елемент към вече съществуващия гипскартон.вторите профили с какво да ги закрепя кам горния картон,рапидите ще дъргат ли ако не улуча горният профил.общо взето е това благодаря на всеки които се вклиучи.
Прикачен файл
gallery_234.jpg (62.71 KиБ) Видяна 2325 пъти