Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
petkov_75 - специалист
Аз си мисля,че за теб най-добрият вариант е този!Иначе мнооого ще си свалиш тавана,но това все пак си е твое решение! :-D

Прикачен файл

Изображение032.jpg
Изображение032.jpg (63.26 KиБ) Видяна 9607 пъти
Panzer - специалист
Мислех и за този вариант, но тавана има една кривина в единия ъгъл, която трябва да скрия...

Прикачен файл

DSCN3405.JPG
DSCN3405.JPG (65.04 KиБ) Видяна 9597 пъти
spetro - напреднал
2-3-4см. загуба във височината на стаята според мен не е от значение .Както си решил така го направи друже ,няма да е грешка.Успех !!!!!!
stenmark - специалист
ivanovrg написа:
stenmark написа:
Това за лазара е голям майтап за 15кв :lol:
кое е майтапа незнам
и 2 кв. да правя винаги с лазер(понеже имам)и ми е по лесно и барзо
То и аз имам,обаче за една стая докато извадиш стойката и го настроиш и бележиш и аз съм извъртял стаята с нивелацията :lol:
stenmark - специалист
Защо не е закова картона до горе?Между другото можеш и с единична скара дирекния окачвач е 12.5см така че едвали ще е проблем,но както искаш така го направи.
simeonov_74 - специалист
Аз също мисля, че при тези размери, скара на 1-ниво ще ти е напълно достатъчна. При скара на 1-ниво спестяваш и наставката на ЦД-тата. :)
Panzer - специалист
Ok, навихте ме за скара на 1 ниво :-D Събота го почвам , ще пусна снимки как става. :)
Panzer - специалист
Направих скарата на 1 ниво през 50 см, и сега въпроса ми е трябва ли да слагам парчета ЦД профил на фугите между гипскартона?

Прикачен файл

tawan.JPG
tawan.JPG (95.44 KиБ) Видяна 8485 пъти
simeonov_74 - специалист
И да сложиш няма да сбъркаш. :)

Тема "Окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: