Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
minkov_1 написа:
Pooh в краина сметка не разбрах какво точно искаш да кажеш. Е
моята скара ставали според теб или не?

А на Pooh мнението толкова ли е важно ?

Ти като я гледаш ? Става ли ?
Това е важното ! Правиш я както е описана в документациите и грешка няма, без значение от това кой какво мисли.

Успех.
Pooh - майстор
The_FAN написа:

А на Pooh мнението толкова ли е важно ?

Ти като я гледаш ? Става ли ?
Това е важното ! Правиш я както е описана в документациите и грешка няма, без значение от това кой какво мисли.

Успех.
Много на място казано, но някой трябва и да е поглеждал в тази документация. :wink:
ivanpetrov - специалист
"Pooh"
На снимката която си качил с конструкцията има нещо като мрежа,която държи ватата,или е нещо друго с друга цел?
Pooh - майстор
Такова е - мрежа, която е хваната за металната конструкция, КОЯТО е използване за разширение на съществуващата стоманобетонна. За мен си беше заварено положение. Т.е. не я смятам за нещо крайно необходимо, само за задържане на ватата, но така е решено - така е изпълнено. :wink:

Прикачен файл

055_1.jpg
Тук май се вижда по-ясно.
055_1.jpg (107.84 KиБ) Видяна 2675 пъти
leonardo_vd - модератор
alexb написа:
Колега да не си помислиш че имам нещо към теб.

И аз почти навсякъде ползвам директни окачвачи и се ловя за уд-то, но където има разстояние винаги скара на две нива и тогава не се ловя за уд-то.
Да ама като гледам снимките май и ти имаш грешки. Директните окачвачи се завиват за ЦД-то със копчета, а не с обикновенни рапидки, защото така конструкцията дрънка. :-D

Тема "Въпрос относно елемент за гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: