Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ivo_cool - напреднал
Здравеите искам да си направя такъв таван в хола но несъм много на ясно как трябва да направя конструкцията и как да го затворя от всякаде.
Благодаря предварително

Прикачен файл

746651209.JPG
746651209.JPG (34.36 KиБ) Видяна 6014 пъти
bisplus - специалист
Има писано доста по въпроса...използвай търсачката.
n.yaneff82 - специалист
Прави се първо основния таван и след това се прави скритото осветление,знам ,че с това обяснение няма да се оправиш но ти давам насока какво да търсиш в търсачката.Ако можеш да си позволиш за осветлението ползвай LED осветление , а не маркуч от 2 лв и ще получиш ефекта на снимката
ivo_cool - напреднал
благодаря колега ще потърся сега в търсачката
n.yaneff82 - специалист
ако нещо не ти е ясно питай на лични
Spaidy - специалист
Хахах много се зарадвах на снимката. Колега това таванче аз го правих когато бях още ученик (сега съм 3та година студент). За малко помощ ето го стъпка по стъпка направено. http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=9907 :) Има тема в самия форум, не зная от къде имаш снимката, но супер много ме зарадва. :)
Ето и самата тема ако някога си работил с гипсокартон ще се ориентираш кое след кое следва и как точно стават нещата. Желая ти успех! Ако имаш въпроси питай на лични ще помагам с каквото мога!

Тема "Помогнете как да си направя такова чудо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: