• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 43
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
блягодаря за помоща ти вече се реших сега само кабелите трябва да монтирам и започвам тавана :)
Направих си сам моя таван с помоща на този форум ,никога до сега не съм се занимавал с подобно нещо , затова моля хората с по-голям опит да кажат забележките си за да знам за следващата стая. Тавана е гредоред затова го направих с двойна скара.

Прикачен файл

P1010879.jpg
P1010879.jpg (241.26 KиБ) Видяна 7830 пъти

Прикачен файл

P1010891.jpg
P1010891.jpg (309.21 KиБ) Видяна 7830 пъти

Прикачен файл

P1010897.jpg
P1010897.jpg (223.2 KиБ) Видяна 7830 пъти

Прикачен файл

P1010900.jpg
P1010900.jpg (211.34 KиБ) Видяна 7830 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Другия път кабелчетата в гофре :!:
marin - помощник
здравейте.ще правя окачен таван на едно ниво с cd та през 50см и картона с фабр. фуга напречно на тях.разстоянието до основния таван е около 70 см.въпросът ми е какви окачвачи да ползвам.благодаря ви предварително.
Pooh - майстор
При 70см. разстояние от съществуващ таван, защо се спря на скара на едно ниво? Излиза даже по-скъпа ...
Ако мислиш да не кръстосваш профилите (всеки да си го ловиш с окачвачи и да го нивелираш) - откажи се! При 70см. разстояние никакъв шанс да не се размърдат при монтажа.
marin - помощник
добре. ако го направя с кръстосана скара как да го окача?с нониус скоба ли?
Pooh - майстор
Тел с ухо + бърз окачвач. Това за носещите профили. Монтажните - анкервинкел или връзка за едно ниво (ако държиш на единичната скара, но те са и по-скъпички). Ако не си наясно, какво точно трябва да представлява конструкцията - виж детайлите на KNAUF за окачени тавани (техните каталози са най-хубави на български език просто) и тогава питай, ако има още неясноти - има една камара специалисти тук - ще получиш упътвания.
The_FAN - специалист
При 70 см. си е за конструкция на две нива от където и да го погледнеш.
Не виждам смисъла от единична конструкция при налично разстояние над тавана....

• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 43

Тема "Въпроси относно монтирането на окачени тавани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: