• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Тани - модератор
http://www.ecoenergy-ltd.com/epra.html

Малко повече информация.

Иначе моите баласти са марка VITO мисля че в практикер има , въпреки ,че аз не съм ги взел от там , но надали ще имаш път кък Карлово

:-D
Celeborn - специалист
Звучи страхотно ;) Благодаря много за усилията, които полагате всички, за да помагате на хората като мен във форума :)
приятел тези маркучи не струват по-скъпо от 2 лв. аз скоро купувах на по 2 лв. и немисля че е редно да ги продават по скъпо.ако искаш ще ти кажа адреса на магазина,ако все още имаш нужда от такъв маркуч
petrov_ - специалист
Аз си купих маркуч от Илиенци цената му е 2 лева на метър,само че има двужилен и трижилен казаха ми че трижилният е по хубав.Сложил съм два маркуча успоредно и мисля че свети много добре.Но ще оставя на вас сами да прецените.

Прикачен файл

IMG_0068.jpg
IMG_0068.jpg (37.89 KиБ) Видяна 14992 пъти

Прикачен файл

IMG_0065.jpg
IMG_0065.jpg (40.61 KиБ) Видяна 14992 пъти

Прикачен файл

IMG_0064.jpg
IMG_0064.jpg (39.66 KиБ) Видяна 14992 пъти
moniiii - напреднал
petrov_ написа:
Аз си купих маркуч от Илиенци цената му е 2 лева на метър,само че има двужилен и трижилен казаха ми че трижилният е по хубав.Сложил съм два маркуча успоредно и мисля че свети много добре.Но ще оставя на вас сами да прецените.
Осветлението е перфектно.
Takezo Sensey - модератор
дамо да споделя и моите снимки

Прикачен файл

Изобр.049.jpg
Изобр.049.jpg (103.37 KиБ) Видяна 7691 пъти
The_FAN - специалист
Celeborn написа:
Дали може да ме насочиш към магазин (аз съм от София де...)? Защото в Орион ми искаха ... 9 лева на метър за тези маркучи и 90(!) лева на метър за LED оптични маркучи.
На Илиянци - влизаш от централния вход и вървиш все направо до първия завой - там в дясно има магазин за осветителни тела.
1.50 линейния метър маркуч, 2 лева захранването. Едно захранване е за едно парче маркуч независимо от дължината му.
МОДЕРИРАНО:Заяждамия и нетолерантно отношение не са на почит
  • 1
  • 2

Тема "Извиращо осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: