Чаро написа:Тоя таван в заведение ли е?Не, в къщи е

Чаро написа:Тоя таван в заведение ли е?Не, в къщи е
Shark написа:Най накрая, някой да се престраши да качи снимкиПървоначално идеята беше тавана да е с венецианска мазилка и съвсем случайно при посещение в едно заведение видях как лентата се отразява на тавана понеже тай е гладък като стъкло. Беше монтирана на позиция 2. Така тази позиция отпадна като вариант. При позиция 1 се виждат светлините от отделните диоди и имаше опасност при зелепяне да се вижда от отсрещната страна (хола ми е дълъг около 6 метра). Така и позиция 1 отпадна. Без да съм пробвал залепих лентата на позиция 3. След около 1 седмица жената каза, че не иска венецианска мазилка, а суахили ( тази мазилка с която е в момента ) естествено аз се съгласих защото цената беше 2-3 пъти по-евтина пък и на мен ми хареса.![]()
Добре изглежда...
Пробвали ли сте как свети на другите възможни позиции или направо на 3-та?
Колко вата е тази лента?
6osi6 написа: Мислех да направя подобно осветление, но се отказах, защото исках скритото осветление да е основно и да няма допълнителни луни и безцелно блуждаене на елементи по тавана.Вече има достатъчно мощни ЛЕД ленти за скрито осветление, които спокойно може да се ползват за основно осветление. Отделен въпрос е цената им
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: