Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
всичко ми е що годе ясно само не мога да разбера уд профила които очертава овала как да го нацепа за да стане така че да го хвана към тавана по средата на профила а не за едната му страница ....(незнам дали ме разбирата http://www.misiamoiatdom.com/91-%D0%B8% ... 0%BC%D0%B0 в този клип е коказано че уд профила се захваща за едната му страна а като се захване така как ще се захване за него цд профила?? няма да може да влезне в него ??те на клипа не слагаха цд профили а оставиха гипскартона да държи всичко...което за малко ъгълче става но когато е за ял таван ??)

Прикачен файл

1214.jpg
1214.jpg (107.91 KиБ) Видяна 1655 пъти
забравих да кажа че мисля да деиствам като в тази тема file:///C:/Users/pc113/Desktop/%D0%9D%D0%90%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%98%D0%A1%D0%90%D0%9C.bg%20%20%20%D0%A0%D0%95%D0%9C%D0%9E%D0%9D%D0%A2%D0%98%D0%A0%D0%90%D0%99%D0%A2%D0%95%20%D0%A1%20%D0%9D%D0%90%D0%A1.htm само дето там няма овали
Тани - модератор
Ето ти малко снимки. Дано ти стане ясно. Каквото не е ясно - питай!

Прикачен файл:
P1150226.JPG
Прикачен файл:
P1150223.JPG
Прикачен файл:
P1150269.JPG
Прикачен файл:
P1150268.JPG
Обърни внимание на предишната снимка. Тавана и фигурата се шпакловат и дори грундират ПРЕДИ да затвориш напълно фигурата. После ще е почти невъзможно.
Прикачен файл:
P1150270.JPG
Не е лошо да си запишеш на какво разстояние са профилите, за да знаеш после къде да НЕ слагаш лунички. Въпреки, че правилото е първо да се позиционират луните и чак тогава да се види как да се наредят профилите.
Прикачен файл:
P1150273.JPG
то за профила и аз си мислех така да го нацепа но не отслабва ли много по тоя начин (аз нямам такава машина мислех с флекса с тънкия диск да го нацепа) а и на твоите снимки се вижда че първо е направен целия таван (ниво 1) и след това формите(ниво 2) кои вариант е по добър .при втория вариант ми се вижда малко не надежно рапитките да държат само в картона (то намеса ще хванат и в някои профил ) или бъркам

до сега не съм се занимавал с подобни неща само съм гледал как стават но обикновени равни тавани без никакви форми

а в линка които съм дал е показано и двете нива да се правят успоредно

Тема "въпрос за овална форма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: