Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Niko Gargov - напреднал
Вадим Владимиров ако си подготвен се изкажи :partyman:
VLADO66 - майстор
gogitko написа:
Niko Gargov написа:
https://www.youtube.com/watch?v=zIF5eQ89HS4
Много яко =D>
И скъпо за българския джоб-машината според капацитета срува между 9 и 16 иляди бимберици а клиентите се броят на едната ръка на дърводелец.Коментирали сме го и друг път.
Вадим Владимиров - специалист
Niko Gargov написа:
Вадим Владимиров ако си подготвен се изкажи :partyman:
Изображение
gechev - специалист
Полиуретана е известен отдавна в България. Това искаше да Ви каже Вадим и няма нищо ново в използването му. Аз поне го видях преди 15 години, когато го използваха за изолация на една яхта във Варна. Много е скъп за българския джоб все още, а и лесно запалим. За газове при горене не говоря.
Niko Gargov - напреднал
Аз ли не съм от тази част на планетата или? Не разбирам израза "Когато не сте подготвени не говорете"? Полиуретана преди 15 години се използваше само от неколцина фирми в БГ и те бяха монтажници не изолаторджии.
Niko Gargov - напреднал
gechev искам да ми покажеш изолация от преди 10 години с Полиуретан в БГ. В БГ сега са луднали по каменната вата която преди 15 години е съществувала в КОМИ и то на 20см.
Вадим Владимиров - специалист
Niko Gargov написа:
Но все още не е при нас тази система :wink: https://www.youtube.com/watch?v=zIF5eQ89HS4
Да твърдиш, че тази система при нас я няма, е да се изказваш НЕПОДГОТВЕН. А твърдението ти относно каменната вата показва, че ни си от тази планета. Снимката, която съм показал е от 2008. И съм склонен да вярвам на колегата "gechev". Фирмата, която изпълнявала тази изолация е от Стара Загора, така че ако има колеги от там биха могли да дадат повече информация.
А това за Коми АССР- силно ме съмнява и сега да са виждали каменна вата. :) :) :) :) . Ако е стъклена -съгласен съм.
gechev - специалист
Пролетта на 1999 год. българин емигрант от САЩ се върна и пусна на вода първата във Варна 14 метрова яхта от метал. През лятото вътре стана непоносимо горещо и дойдоха едни момчета и напръскаха яхтата вътре с полиуретан. Не знам името на фирмата и от къде е, а годината помня защото по това време си купих първата яхта.

Тема "Изолация на таванско помещение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: