Прикачен файл
ProMix-LITE.jpg (16.61 KиБ) Видяна 11410 пъти
Прикачен файл
zvetomil написа:Прилича ми на инженер,които са накарали да изпробва това дет е измислил.А и самия уред е много голям ““разбирай тежък““ и надали може да поставя лентата по добре от една майсторска ръка.Там дето са го произвели сигурна "майсторските ръце" са кът.
SHL написа:Това че трудно възприемаме новото строителство ,не означава, че то не съществува ! Спомням си първите стъпки на теракола на строителния пазар, както и първите реакции за него ! Спомням си също и първите реакци за гипскартона, които бяха уникално лаишки. И всичките реакции излизаха от старите майстори, естествено. Ще дам пример с един стар фаянсаджия: "Как така, нема да ги топим у вода, они на мене, че ми кажат...." - хора прогреса не е спрял и никога, няма да спре. Човечеството ще продължи да се развива и да има все по находчиви и съвременни, машини и съоражения в помощ на хората, които работят. Виж иначе човек, ако не иска да приеме новото, може само да спре развитието си. Не казвам, че всичко ново е и полезно, но доста от продуктите на новото време спестяват нерви и усилия на човека който ги използва. За пример ще посоча лазерната ролетка, която скъсява времето за взимане на размери от обект, точно три пъти.На Мол София 3 пъти ми дават ниво с теодолит и 3-те пъти различно. Взехме 30 м маркуч и се оправихме.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: