• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Тани - модератор
Мисля че един лазерен нивелир , пък бил той и с ръчно нивелиране , би ви свършил по- добра работа и от теодолита и от маркуча! Особено ако става въпрос за повече от две точки! А иначе никога не е изключена повреда в инструмента или в главата на този зад инструмента :-D
Takezo Sensey - модератор
Тани написа:
Мисля че един лазерен нивелир , пък бил той и с ръчно нивелиране , би ви свършил по- добра работа и от теодолита и от маркуча! Особено ако става въпрос за повече от две точки! А иначе никога не е изключена повреда в инструмента или в главата на този зад инструмента :-D
Тани дай още инфо за ръчните лазерни нивелири.
Тани - модератор
Имам предвид нещо от този клас

Изображение

http://www.proshop.bg/rw/items/314001-b ... 0-vhr.html

Какво точно те интересува? Питай нещо конкретно и ще ти отговоря!
Благодаря ти Тани , онзи ден пуснах една тема за 40 см SOLA + лазерно фенерче.Нещо подобно , супер туп хоби инструмент.Че този БОШ , да ти стои в гаража , не е оправдано.
Тани - модератор
Нещо явно не си разбрал! Този Бош е РОТАЦИОНЕН ! Нима нищо общо с лазерните показалки , които правят една точка само! Аз имам подобен , но с повече екстри- дистанционно и стойка за стена. Повярвай ми не е минал и ден без да го включа! Въпреки че имам още 6 професионални класически нивелира с различни дължини , рядко се налага да ги използвам! Също така ползвам и един Kross Лазер - самонивелиращ. Него също го ползвам(х) всеки ден!
Тани написа:
Нещо явно не си разбрал! Този Бош е РОТАЦИОНЕН ! Нима нищо общо с лазерните показалки , които правят една точка само! Аз имам подобен , но с повече екстри- дистанционно и стойка за стена. Повярвай ми не е минал и ден без да го включа! Въпреки че имам още 6 професионални класически нивелира с различни дължини , рядко се налага да ги използвам! Също така ползвам и един Kross Лазер - самонивелиращ. Него също го ползвам(х) всеки ден!
Ясно , Благодаря ти.
pesho - специалист
"Леле,леле-гледам и не вярвам на ушите си.." ..SHL спомена лазерната ролетка-с нея само се снемат размери-кви точкирлазерни ротации и нива..Иначе,българина е най-скептичното животно,което съм срещал по обектите..Както каза SHL,как така е възможно някой да е по-голям майстор от него,пък и да го поучава.. :? ..пък,ако и трябва сега заради туй новшество,да се дават пари (щот вдругиден щяли да се върнат с печалба ужким) тогава е страшно,брате мили...
Тани - модератор
pesho написа:
"Леле,леле-гледам и не вярвам на ушите си.." ..SHL спомена лазерната ролетка-с нея само се снемат размери-кви точкирлазерни ротации и нива..Иначе,българина е най-скептичното животно,което съм срещал по обектите..Както каза SHL,как така е възможно някой да е по-голям майстор от него,пък и да го поучава.. :? ..пък,ако и трябва сега заради туй новшество,да се дават пари (щот вдругиден щяли да се върнат с печалба ужким) тогава е страшно,брате мили...
Ама и ти си един типичен българин :-D Требе да плюеме по другите , че не знаят какво приказват , ама наше лошо нема!

Не забеляза ли заглавието на темата? Инструмент за поставяне на лента за гипсокартон.

Оттам нататък разговора е за новите технологии, а не за лазерната ролетка!Моля те преди да критикуваш следващия път , да прочетеш отново ЦЯЛАТА тема и тогава да пишеш!
leonardo_vd - модератор
С тоя тон отивате към КАТАНЕЦ.
TANGRA - специалист
Един мой стар колега отпреди време казваше "Еи Т'ва Учените провалийте света. От Вас ни комунизъм, ни социализъ ни перестройка не можах да напраим". Откъде почнахте как изглеждал майстора как тежала машината кашици военни та лазерни невелири и ролетки. Сигурно става лесно и удобно с тази машинка много искам да видя. Аз досега само една лента за фуги харесвам - тази на TESA като коприна е и немапроблем. после даже и не търкаш. Някой "МАЙСТОРИ
" ползват за фугираща лента и хартиено тиксо но аз не съм съгласен. В крайна сметка всеки си решава сам колко бой може да носи и дали ще го потърсят пак.
  • 1
  • 2

Тема "Инструмент за поставяне на лента за гипсокартон." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: