Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
triXtyle - помощник
Здравейте.
От доста време (повече от година) не съм писал тук, но тъй като отскоро имам манията (и финансовата възможност) да си префасонирам родния дом (за собствен чак нямам възможности)......
Първата стъпка - свод за свързването на хола и кухнята беше успешна (даже питах тук и ми помогнаха)

Сега обаче искам нещо такова:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=7834
знам, че е сайт за 'направи си сам' , но евентуално ако не успея, колко горе долу би ми струвало това ........ освен това ще се радвам на детайлна помощ , тъй като съм програмист и нищо не разбирам от строителство ......... (поне си признавам) :?

Благодаря предварително на отзовалите се :)
impreza - напреднал
ми да ти кажа аз скоро завърших такав таван даже може да го видиш
"'чакам мнения за първият ми таван" така се казва темата и ми казаха че за изработка ще ми вземат кам 500-600 лв аз имам и фигора посредата де която оскапява.
но ако решиш да си го правиш сам и се затрудниш питай ще ти кажа каквото те интетесува.
triXtyle - помощник
проблемът е, че аз съм ентусиаст, който НИЩО не разбира от строителство, най-малкото сухо строителство :)
ако можеш дай напътствия как , какво , колко пари и т.н.

тази фигурка в средата е страхотна, жалко, че си от Пловдив, бих инвестирал друг да ми го направи :roll:
The_FAN - специалист
е от къде си де ?
четат си майсторите и не знаят как да ти помогнат :)

Тема "Окачен таван за хола, въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: