Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
pesho - специалист
3 дни..дръж ни в течение !!
The_FAN - специалист
аз сега си идвам от морето и я зачитам тая тема...бе душа, я сподели сега с мене тия твойте хубавци как сложиха листата ? Перпендикулярно на конструкцията или успоредно на нея ? Че аз иначе не си представям тази 4-5 см. фуга
...аааа и друго...що не ги сурвака с точилката като се върнаха на местопрестъплението ?
jewel - напреднал
мисля,че перпендикулярно сложиха листовете... :? ама да ви се похваля-вече10 дни някъде няма щети :-D не знам до кога ще продължи щастието ми.иначе за сурвакането и аз си го мислех,ама нали съм си мека душица-викам айде да не се стига до ексцесии :) нали едно време са се справяли с физически методи,ама нали сега сме циФилизоФани :-D
The_FAN - специалист
е как успяха да хванат 2 листа с 5 см. фуга на 6 см. ЦД профил?
Това трябваше да го снимаш...
Много съжалявам че не мога да те успокоя дори с едно "дано да няма проблем занапред"....
pesho - специалист
..Може въобще да няма CD на снадката.. :roll:
The_FAN - специалист
аз го разбирам като да са направили куцо конструкцията ако са редили листата перпендикулярно на нея...а ако по фабричните фуги има 4-5см. фуга си е мистерия защо не са опряли листата един в друг...тук се замислям...

JEWEL ...

какви са размерите на помещението ???
Че май им разбрах на тия юнаци тънката мисъл....
Стефан - майстор
Ще взема и аз да пиша цветно, за да съм по-актуален :lol:
The_FAN - специалист
въпрос на стил и вкус бре
свършиха ли се темите в които само лаеш та за цвета се хвана ?
Какъв човек си ти не мога да проумея... до сега само с мене май не си се дракал още ама те досърбя, а?
И пак спамиш яко темата...дай мнение де !
Стефан - майстор
Ами замисли се малко. От целия форум, само ти пишеш цветно. Всички виждат опциите, нали? Защо да не мога и аз? За разнообразие :lol:
jewel - напреднал
момчетаааааааааааа,стига се заяждайте,бе :-D по темата-едното помещение е 4м/3.5м,а другото 2м/3м.още са цели :shock: ще докледвам ако има нещо :)

Тема "проблем с окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: