• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
тонито - специалист
Стефан написа:
тонито написа:
..Аз лично я карам с 800 водна.... :lol: :lol:
Ти май се бъзикаш с човека :? А ако говориш сериозно, кажи как го правиш тоя номер.
Ами поливам с лейката и тръкам до припадък....
Много ясно че се бъзикам.Не четеш ли Стефане?Чети малко всички постове подред де...еее........ти му казваш бяло...то черно...ами като ще е черно да е тъмно черно:)
Айде с здраве.
П.С.Аз лично започнах да шкуркам от начало с 150 ..но тя свърши и част от стената я довърших и 120.След грунда да ти кажа ли какво стана?Разлика няма.Така че.....както казват и колегите..120 е най добре.Ся да седнем да се обеждаваме че може и с 180-220-400 няма смисъл ,понеже като се грундира деругите се запълва и става гладко нали?Ама нали сме млади и ги разбираме много нещата.....
Стефан - майстор
Аз разбрах, и затова попитах. Ама фнимателно, щото съм ти на мушката. Ама има хора, които не са запознати, и питат от зор. На такива помагам безрезервно. И, не дай си боже, ако аз не попитам, тия хора наистина да започнат да поливат с лейката. Нали се сещаш какво ще стане?

А нали форума трябва и да е полезен? Остави настрана моите зевзеклъци, шегите ми идват отвътре. Но има сухари, които не ги разбират :lol:

А аз просто разтоварвам вечер след наистина тежкия ми ден!
Успех на всички!
Spaidy - специалист
Тонито... греда и гол и аз спирам с тая тема. 1 на 1. :)

Що няма емотионка за "Гепи колега" :? :lol:
тонито - специалист
Spaidy написа:
Тонито... греда и гол и аз спирам с тая тема. 1 на 1. :)

Що няма емотионка за "Гепи колега" :? :lol:
Радвам се.
Matchless - специалист
Със сто и двадесет номер шкурка дори и да няма грунд гарантирам ,че след втора ръка латекс или фасаген изобщо няма да си личат миниат/рните драскотини,освен това с 200 има да се шкури поне двоино повече и ще трябва двоино повече шкурка и двоино повече труд,Освен това като стане гладко така ,че муха да се разчекне валяка ще се прилъзва и няма да покрие равномерно
The_FAN - специалист
Matchless написа:
Със сто и двадесет номер шкурка дори и да няма грунд гарантирам ,че след втора ръка латекс или фасаген изобщо няма да си личат миниат/рните драскотини,освен това с 200 има да се шкури поне двоино повече и ще трябва двоино повече шкурка и двоино повече труд,Освен това като стане гладко така ,че муха да се разчекне валяка ще се прилъзва и няма да покрие равномерно
Много съм съгласен с този пост !!!
Именно 120 е оптималния вариант !!!
  • 1
  • 2

Тема "грешно ли е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: