Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
marto - специалист
flecher1 написа:
prascho написа:
По удобно е както спомена експерта Леонардо да се направят първо стените и след това да се подведе тавана. Но е въпрос на личен избор. При двата варианта ще се изолират термомостовете. Не пести директни окачвачи.
Мерси за отговора.Искам да попитам в тухла четворка без мазилка отгоре, с каква бургия се пробива- с видия или без видия.
ако ще пробиваш за окачвачи пробвай първо с 35мм рапиди м/у тухлите , става по-здраво от дюбел
mlado-maistor4e - специалист
flecher1 написа:
prascho написа:
По удобно е както спомена експерта Леонардо да се направят първо стените и след това да се подведе тавана. Но е въпрос на личен избор. При двата варианта ще се изолират термомостовете. Не пести директни окачвачи.
Мерси за отговора.Искам да попитам в тухла четворка без мазилка отгоре, с каква бургия се пробива- с видия или без видия.
6-ca
diubel, taka go pravq az na tuhla, dori i na beton.
masteradmin - майстор
как 6-ца ???? Аз под 10 никога не слагам.
mlado-maistor4e - специалист
masteradmin написа:
как 6-ца ???? Аз под 10 никога не слагам.
говоря за бургия :roll:
The_FAN - специалист
За работа в тухла 4-ка аз ползвам дюбел за кухи пространства, или на Wurt имаше едни специално за тухла 4-ка но бяха майка си и баща си скъпи... но пък стяга яко !
montoya - майстор
Винт за директен монтаж също лови хуаво в четворка тухла.
flecher1 - специалист
montoya написа:
нямали начин да ми покажеш някоя снимка на тези винтове
Последна промяна от flecher1 на съб юни 28, 2008 9:59 pm, променено общо 2 пъти.
flecher1 - специалист
The_FAN написа:
За работа в тухла 4-ка аз ползвам дюбел за кухи пространства, или на Wurt имаше едни специално за тухла 4-ка но бяха майка си и баща си скъпи... но пък стяга яко !
покажими някои на снимка ако можеш защото аз съм от Плевен икато кажа в магазините че искам дюбел за тухла четворка те ми казват че не са веждали и ми предлагат обикновените дюбели

Прикачен файл

dp.jpg
dp.jpg (1.45 KиБ) Видяна 4404 пъти
flecher1 - специалист
flecher1 написа:
montoya написа:
нямали начин да ми покажеш някоя снимка на тези винтове
The_FAN - специалист
Като си от Плевен отиди в склада под моста до гарата - фирма Стил -Л
Боби (собственика) ми е добър приятел и голям пич. Там трябва да има
Изглежда така като на снимката, а има ги има и в метален вариант но те са за друго.
Кажи му че Весо от София те праща :)

Прикачен файл

28_5.jpg
28_5.jpg (9.74 KиБ) Видяна 4374 пъти

Тема "идея за детски таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: