pipbel написа:Eто още един дето се фука че е голямото добрутро.Язък,че си ми адаш....1.Никога не съм твърдял,че съм най-големия майстор-това може да се види от постовете ми..Може би си останал с таково впечатление,защото не обичам да оставам длъжен никому,включително и на теб..2.За професионалист няма как да ме определят хората-не ме познават,а за специалист може да ме определи само друг специалист.. Аз си вадя хляба с това-значи съм професионалист, по определение..(Ти кво подразбираш под професионалист ?)...3 Както писах по ГК има писано и писано-даже Leonardo_vd e разписал много подробно-стъпка по стъпка,нужните инструменти и т.н. ,ама не ...Всеки ,който решил,че е лесно и що да плаща-ще си го направи сам,обаче що да си губи времето да чете и да съобразява и сглобява-тук е сайт ,дет седят едни хора и ще му разпишат стъпка по стъпка кат за дебили,щот за кво са губили време,акъл и пари-те са длъжни..Конкретния съфорумец,ако не е успял да разбере за кво става въпрос -някои от нас трябва да загуби маса време,пари и нерви да му го обясни от А до Я..е аз ще му го маправя 5 пъти по-бързо,отколкото да обяснявам от А до Я ..а не виждам ентусиазъм от знаещите колеги да извърши тоя труд,след като толкова е дъвкано..4 Защо не бъдеш ти тоя дет ша свърши тая работа,вместо да кориш мен..ето ,давай дерзай,имаш възможност да блеснеш или поне да помогнеш...всъщност ти по какво си специалист ?
Жалко че ми е адаш.
Пешо - дали си професионалист или не го определят клиентите, не ти.
И не ти определяш правилата във форума...така че по-кротко.
Какво толкова искаше човека... Просто една по-подробна статия за новобранци на тема ГК, подобно на 2-3 каквито е пуснал SHL за пло4ки, фугиране и замазки в другите раздели.
Забелязал съм 4е в тоя раздел има най-много "майстори" дето все се бият в гърдите че са най-велики, а и спорят един с друг кой е по-по най.
Я се осъзнайте малко все пак де - социалната значимост и на най-добрия измежду вас е в пъти по-малка от тази на 1 що годе кадърен лекар или учител, макар финансово да сте много по-напред.
Последна промяна от pesho на ср юли 09, 2008 9:58 pm, променено общо 1 път.