Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Master_Kenobi - V.I.P.
Ефектно. Много мисъл, труд и старание. Бравос! Дерзай нататък! :)

Но... никога не бих си го направил. Осветлението не е мой тип, а колко прах ще събира - не е истина. :|
Но ако оценяваме само изработката: 6+! :)
radoraev - специалист
impreza написа:
ми зъвърших строителна гимназия със специалност сухо строителство
Здравей!
Имаш ли някаква идея за своята реализация по специалноста си?
От София ли си,ако искаш да се видим да поговорим-може да измислим нещо!
Радослав Раев
МАКСЛЕВЕЛ ЕООД
08888 175 45
референтен обект- www.estehomeandspa.com
impreza - напреднал
n_a написа:
Пловдив.

"n_a" нищо лично ама май човека питаше мен
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Естествено :lol: Твоята работа хареса, кани те на интервю.
Успех!
impreza - напреднал
успех ама и аз съм от пловдив
trabata - помощник
Здравейте,аз ще кажа че е претрупано и направо е...л м...та на климатика като си го опущил така ше видим как ше работи занапред.
Съвет:Първо обмислете всяко действие преди да прадприемете нещо!
The_FAN - специалист
Ще разделя отговора си на 2 части.

1. Като за първи таван си се справил отлично. Технологично незнам как е положението тъй като не се виждат снимки в процес на монтаж, но след като си избрал този тип таван да ти е първи, приемам че си се поровил из форума и всичко си е наред. Браво.
2. На мен ми правят впечатление някой недомислени неща, както и липсата на опит в:
- създаване на проект според мястото на действие
- съобразяване с особенностите в помещението като височина, площ на действие, цел с която се прави тавана, препятствия...

Незнам каква е причината да се спреш на този тип тавани, които отнемат доста от височината на и без това ниските апартаменти. Може да прикриваш нещо и за това не се ангажирам с критика.
Не разбирам защо си свалил толкова надолу скритото осветление ?
Добре би било ако светлия отвор над борда прикриващ скритото осветление да е с размера на борда - виждам че е повече - отнемаш височина. Същото важи и за фигурата в средата - много надолу пада и стои тежко.
Климатика - споменаха ти го - виждам че си оставил място над него за да не е запушен съвсем, но защо залепи всичко плътно около него ?
Трябваше да му оставиш място по технически, естетични и чисто практични причини - утре ако се бъгне, дали новото тяло ще е точно толкова дълго колкото и старото - стесняваш си избора.
Предполагам имаш отговор на тези мои догатки и ще се радвам да ги споделиш за да ги коментираме, тъй като не вярвам да си пуснал темата с цел всички да ти викат само "евалла".

Опитвам се коментара ми да бъде изтълкуван като градивен, а не като злобен и заядлив. Това е целта на форума според мен.

Успех със следващия таван - малко повече време над проекта преди да се увлечеш от работата. Апропо на какво ви учат в профил "сухо строителство" на СГ ?
impreza - напреднал
ще ви отговоря и на 2-та с няколко думи:
1.това че съм ........ майката на климатика е страшно пресилено според мен и ще се обоснова с причината да мисля така. брат ми е монтажник на климатици от почти 2 години и смятам че той ще знае най-добре. каза ми че щеше да е проблем ако го бях затворил отдолу защото нямаше да може да се извади за почистване при профилактика.
може би наистина трябваше да го завършим с разтояние от климатика.
2.предполагам мислиш че идва много ниско защото гледаш секцията че е висока и си прав такав тип тавани не вървят с високи секции защото се разваля ефекта на луничките обаче вече е готова новата секция която е по нисичка и мисля че си пасва идеално кам височината на тавана.
3.казваш че 2-то ниво е много свалено и ромба седи тежко,еми аз пък мисля че става супер грозно да направиш такова 2-ро ниво сачетано с ромб 20/20.също не мисля че няма и доста по захлупени тавани,ние гледахме да е нещо средно-не прекалено ниско,ито пък нещо незначително.
The_FAN - специалист
отговаряш ми все едно съм те нападнал....искаш мнения пък се тросваш после...това си е въпрос на вкус така че уважавам мнението ти.
Жив и здрав...

Тема "чакам мнения за първият ми таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: