Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
vidrata - специален-специалист
kikaha написа:
ето направих този чертеж с разположение на цд през 50 см. и разположение на директни окачвачи през 60 см. по дължината им.
моля кажете добре ли е така трябва ли здължително да слагам цд по надлъжните страни на плоскостите гипсокартон /отбелязано е с червени точки/
и още един въпрос така направената конструкция може ли да бъде монтирана с друг тип окачвачи така че да слезе по надолу от10 сантиметра колкото е височината на директните
Има наричат се бързи .
И не мога да те разбера но Ц-тата се слагат не по дългата а по тясната(1.20) страна на ГК
kikaha - напреднал
така де вижда се на снимката цд минава от ляво на дясно/или обратно/
листа гк е разположен под 90 градуса спрямо тях и 1 лист лежи в-ху 4 цд и уд по късата и дългата страна /например на снимката в ляво горе защриховано зелено/ да слагам ли цд и от другата страна дясната/където контактуват две съседни гипскартонени плоскости.
Значи правилно си се ориентирал.Давай напред.
Ааааааааа сега се загледах и разбрах схемата .Точно така. :-D
kikaha - напреднал
значи не се слага така ли?
Какво да не се слага???????
kikaha - напреднал
Изображение[/img]
да се слагат ли цд на заградените с черено кръгче места
Аз лично слагам, наричам ги паразитки т.е. хванати са само за двете ГК плоскости с рапиди.Ако за това питаш че днес не съм много неадекватен от жегата ,съветвам те да сложиш.
kikaha - напреднал
благодаря за търпението и отговорите в името на сигурноста на мен и моето семейство ще сложа "паразитки" , а колкото до жегата аз я лекувам с това
Изображение
Абе точно тая бира ми се струва че я развалиха та минах на Шуменско или Туборг ама "като няма риба и рака е риба" дет се казва.Надявам се да съм помогнал. :) .

Тема "бъдещ таван от гипсокартон питане за осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: