• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
seb написа:
Много добре сте се справили, но защо сте си играли първо да правите този изпъкнал кръг а после да го скриете с лъчите.Може да се ползва съмо вътрешното "перде".
Вижда се че между лъчите има малки овални зони и може би заради това, макар че и аз не бих правил цял кръг... иначе е добре :)
Spaidy - специалист
Ами просто така съм учен и за това така съм го направил. :)
Благодаря Ви за добрите думи. :)
БАШ МАЙСТОР - специалист
е дай да кажа една лоша :lol: ,поне от снимката се вижда че кръга е насечен :idea:
royal - напреднал
интересно и нестандартно решение бих казал! :roll:
flecher1 - специалист
Покажи с какво шпакловаш ако ти е възможно,първа и втора ръка
Spaidy - специалист
flecher1 написа:
Ами колега първата ръка със сатен го оформих и залепих ъгълчетата. след това на кръга имаше и втора ръка за да го направя идеялно гладко и накрая минах цялата форма с колор кит. Толкова добре съм се научил да шпакловам такива неща, че нямаше нужда от шкурка почти. Съвсем малко е шкурено и е гладко като стъкло. Светил съм го с лампа когато го шкурих защото така се забелязва всяка една драскотинка.
flecher1 - специалист
Spaidy написа:
flecher1 написа:
Ами колега първата ръка със сатен го оформих и залепих ъгълчетата. след това на кръга имаше и втора ръка за да го направя идеялно гладко и накрая минах цялата форма с колор кит. Толкова добре съм се научил да шпакловам такива неща, че нямаше нужда от шкурка почти. Съвсем малко е шкурено и е гладко като стъкло. Светил съм го с лампа когато го шкурих защото така се забелязва всяка една драскотинка.
/Браво, идеално се е получило, но аз го правя с фюгенфюлер първата ръка и залепването на лайсните и след това - две до три ръце сатен гипс.Не знам дали е правилно но така го правя и след някой ден ще пусна снимка.
  • 1
  • 2

Тема "Окачен таван + форма = ? (мнението ви)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: