Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хей, последните! Нима сте виждали картон само в учебник и само във ваще ръце?!
4-5см фуга е често срещано. 5-15мм денивелация също. Таван висящ на китка телове хванати на 1 гвоздей... види през 2-3 педи....
Май сте девствени откъм реалност.
jewel - напреднал
не съм объркала-фугите наистина бяха толкова големи-на места 3-4-5см!днес дойдоха и цял час гледаха и се чудеха и ме убеждаваха как проблема не бил от разстоянието м/у картоните.мн ме изнервиха,з според тях проблем няма,т.е. някаква извънземна сила дошла и направила проблема :evil: питах ги какво възнамеряват да правят...щели да смъкнат старата щпалковка,да сложат лента и пак да шпакловат.м/увременно в още една от стаите тавана се напука,а тъкмо бях боядисала.направо полудях..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Демек старата шпакловка е без лента, така ли?
jewel - напреднал
има лента старата шпакловка,ама сега искат да повторят един вид предната процедура-просто да сложат пак лента и да шпакловат.аз си мисля,че пак ще стане същият проблем обаче.
zz_stefanov - майстор
Дай снимки да се почудим!
pesho - специалист
Накарай ги да го преправят наново -тъкмо са ти на крака..Иначе пак ще пука.Максимално допустимата фуга е 1,5 см от сила...
pesho - специалист
Стефан написа:

За голямо съжаление, такива са всички прехвалени майстори. Такива са и 90% от изявявящите се за майстори и тук, във форума. Фиктивни фирми на посредници/ Профи строй, СХЛ, и т.н./, фиктивни майстори, майстори, разпродаващи инвентара си, абе.... Аз имам една стара мистрия/от поне 30 г./ и една тесла от 1924 г, и не мога да се разделя с тях.

За такива майстори съвета ми е следния: Намери няколко яки момчета, и им дай координатите на въпросните майстори. Вярно, ще струва пари, но поне ще дойдат да си оправят бакиите.
Стефане,взе да ми писва яко от тебе.Голямо мрънкало си,бати и дъртака...Критичната ли не те е пуснала още ? Ти по кво си специалист-така и не сме разбрали още.Сигурно си мърляч от класа,ама по-лесно е да мрънкаш кат недое..на лелка.От 1400 поста нямаш един в помощ на хората-само змии и гущери бълваш.Сапикясвай се малко...
Стефан - майстор
pesho написа:
Стефане,взе да ми писва яко от тебе.Голямо мрънкало си,бати и дъртака......
И на мене! Бати и пендела :lol:
jewel - напреднал
Пуснато на: Нед Авг 31, 2008 6:45 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Накарай ги да го преправят наново -тъкмо са ти на крака..Иначе пак ще пука.Максимално допустимата фуга е 1,5 см от сила...
Пешо,какво разбираш под "преправят"?да свалят гипсокартона и да слагат нови листове с актуални размери ли?малко не ми стана ясно :? ако това имаш впредвид незнам дали ще го направят.няма ли да се оправят нещата,ако се направи наново шпакловката с мрежа?или ако направят нещата пак като предният път,това ще доведе и до старите резултати?те днес като взеха да ми се обясняват само дето не ми дадоха аз да се кача и да си го оправя..като съм била разбирала толкова да съм им кажела как да го направят-беше коментара на единият от въпросните индивиди...като няма един мъж до мен дето да им тропне с крак,че да се вразумят баш майсторите :x
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Срамиш русенки ли??

Тема "проблем с окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: